Atentie la constructii: Ce capcane ascund preturile mici

Joi, 18 Iunie 2015, ora 16:14
1172 citiri
Atentie la constructii: Ce capcane ascund preturile mici
Foto: Arhiva Ziare.com

Preturile mici in constructii ascund costuri mari la finalul executiei lucrarilor si, de asemenea, lucrari de slaba calitate, a avertizat, joi, Valeria Enache, inspector-sef la Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC).

"Consider ca materialele de constructii asigura circa 35% din calitatea ansamblului lucrarii. Deci, nu putem vorbi de calitate in constructii fara materiale de calitate. La obtinerea calitatii in lucrarile de constructii isi aduc contributia toti factorii decizionali, pana la receptia ansamblului. Este necesar, in acest sens, un parteneriat adevarat intre inspectorii de stat in constructii si toti actorii din domeniu.

Verificarea in piata a tuturor constructiilor este, practic, imposibila. In anul 2014, inspectoratul a desfasurat peste 62.000 de controale, identificand in jur de 25.000 de neconformitati pentru care am dispus 25.000 de masuri punitive, cu o valoare de 1,4 milioane lei", a afirmat Valeria Enache, in cadrul unei conferinte de presa.

Calitatea in ...citeste mai departe despre "Atentie la constructii: Ce capcane ascund preturile mici" pe Ziare.com

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#preturi mici constructii, #capcane constructii , #Stiri Companii