Audi investeste 900 milioane de euro intr-o fabrica din Ungaria

Miercuri, 12 Iunie 2013, ora 12:03
2121 citiri
Audi investeste 900 milioane de euro intr-o fabrica din Ungaria

Audi AG, divizia de automobile de lux a grupului german Volkswagen, va inaugura miercuri o noua facilitate de productie in Ungaria, o investitie evaluata la aproximativ 900 milioane de euro.

Fabrica Audi din Gyor, in nord-vestul Ungariei, a fost extinsa incepand cu 2011, pentru a produce noul sedan A3, care va se va gasi in show-room-uri in aceasta vara. Cu modelul A3, Audi intra pe cel mai mare segment de piata din lume - clasa compact sedan.

Noul model va ajuta Audi sa-si majoreze productia anuala in Ungaria la 125.000 de unitati, de la 33.500 unitati in 2012, transmite site-ul portfolio.hu.

De asemenea, Audi construieste in Ungaria un parc logistic, care ar urma sa fie finalizat in aceasta vara, valoarea investitiei ridicandu-se la 30-35 milioane de euro. In plus, cativa furnizori ai Audi din Ungaria au anuntat extinderea facilitatilor lor din regiune.

Volkswagen, cel mai mare producator auto european, are aproximativ 550.000 de salariati la nivel mondial si anul trecut a inregistrat un profit net record de aproximativ 22 de miliarde de euro.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#investitii Audi Ungaria, #fabrica Audi Ungaria, #productie Audi Ungaria , #Investitii