Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Companii > Stiri Companii
A   A   A

Aveți nevoie de o companie profesionistă pentru servicii de mutări și transport mobilă?

Aveți nevoie de o companie profesionistă pentru servicii de mutări și transport mobilă?
mutari FOTO: unsplash.com
Dacă vă aflați în situația de a avea nevoie de ajutor specializat și profesional pentru a vă muta mai repede în noua locuință sau în noul sediu de firmă, vă putem ajuta noi chiar acum, cu o recomandare interesantă.
Compania FastMoving.ro este o companie românească foarte ambițioasă care vă poate oferi servicii foarte variate de mutări și transporturi mobilă precum și servicii conexe pentru a vă muta în condiții de siguranță și confort maxim.

Este vorba despre servicii de ambalare, despachetare, servicii de debarasare mobilă, servicii de curățenie, servicii de realizare mobilă la comandă, etc.

Servicii de mutare mobilă București

FastMoving.ro pune la dispoziție persoanelor din orașul București servicii rapide de mutari mobila Bucuresti. Ele pot fi contractate atât de către companii cât și de către persoanele particulare. Aveți posibilitatea de a alege să vă mutați mobila și celelalte lucruri din locuință, împachetând singuri lucrurile sau solicitând ajutor din partea companiei.

Din punctul de vedere al mobilei, aceasta va fi demontată de către personalul specializat din cadrul companiei, dacă altfel nu se va putea realiza mutarea, și apoi va fi montată la loc. Pe perioada transportului, mobila va fi foarte bine ambalată și ancorată în camioanele cu care va fi transportată, pentru a ajunge în condiții foarte bune la destinația nouă.

Deoarece compania deține în dotare și lifturi hidraulice, există posibilitatea ca această să vă transporte inclusiv obiecte foarte grele, cu greutatea până în 500 de kg (piane, pianine, seifuri, mobilier masiv din lemn, etc.).
Serviciile de mutări mobilă în București nu sunt singurele servicii de mutări mobilă incluse în portofoliul companiei. Datorită dotărilor sale, aceasta este capabilă să realizeze și mutări mobilă în orice localitate din țară precum și în orice localitate din străinătate.

Servicii de debarasare și depozitare mobilă

FastMoving.ro oferă persoanelor fizice și companiilor interesate servicii foarte avantajoase de debarasare mobilă precum și servicii de depozitare mobilă.

Debarasarea mobilei se poate realiza atât la vechea locație cât și la cea no
uă. Mai puteți contracta și serviciile de curățenie după zugrăveli, dacă vă sunt folositoare. Personalul este experimentat, se folosesc soluții profesionale pentru curățare și dezinfectante eficiente.

Pentru depozitarea mobilei vechi, dacă nu aveți unde să depozitați mobila sau lucrurile de la vechea locuință, puteți închiria un spațiu de depozitare în unul din depozitele companiei din București. Aceste servicii sunt disponibile și pentru persoanele din provincie care doresc să se mute în București.

Spațiile de depozitare pe care compania le deține în mai multe locații din București, sunt foarte curate, sunt dotate cu camere video de supraveghere care sunt și moderne. Există posibilitatea să încheiați o poliță de asigurare pentru bunurile depozitate, pe perioada cât vor staționa în depozitele companiei. Perioada de depozitare poate fi lungă sau scurtă, în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

Oricum, există foarte multe opțiuni din care puteți alege soluțiile cele mai convenabile! Nu este deloc o pierdere de timp să acordați mai multă atenție acestei oferte și să întrați în legătură directă cu unul din reprezentanții companiei.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 12 Noiembrie 2021, ora 13:41
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 405 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor