Beneficiaza de avantajele consultantei juridice la distanta pe Ad-Avocat

Joi, 11 Februarie 2021, ora 14:30
1488 citiri
Beneficiaza de avantajele consultantei juridice la distanta pe Ad-Avocat

In ultimul an, in domeniul avocaturii, partea de consultanta juridica s-a dezvoltat foarte mult, mai ales in mediul online. Ca urmare a conditiilor speciale in care fiecare institutie si companie au fost nevoite sa-si desfasoare activitatea, in regim telemunca sau online, unii avocati s-au adaptat rapid si au pus bazele unui nou concept - avocat online, adica prestarea de servicii juridice la distanta de un avocat. Acest serviciu consta in consultanta juridica online, in care avocatul si clientul intra in contact, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta, respectiv prin telefon sau orice aplicatie care permite o comunicare sigura si eficienta, nemaifiind necesara deplasarea la birou.

Ad-Avocat.ro este platforma online unde puteti afla mai multe despre ce presupune serviciul de avocat online. Acolo aveti posibilitatea de a colabora cu o echipa de avocati cu experienta in diferite domenii de expertiza, pentru ca problemele juridice sa fie rezolvate eficient, rapid si in concordanta cu legislatia in vigoare. Puteti apela la un avocat online, spre exemplu prin telefon, pe Whatssapp sau Zoom, in functie de ceea ce va este mai usor si la indemana. Acest tip de consultanta juridica de la distanta este considerata de multe persoane un mod mult mai simplu si facil de a cere sfaturi si de a rezolva probleme legale, decat prin metoda clasica.

De ce un avocat online?

Daca apelati la ajutorul unui avocat online prin telefon sau prin alt mijloc de comunicare media, puteti sa fi sigur ca ati economisit timp si bani. Daca stam sa ne gandim cat timp se iroseste cu deplasarile pana la biroul avocatului, invoiri de la locul de munca pentru a va potrivi cu programul avocatului sau pierderea unui timp pretios in trafic pentru a ajunge la destinatia dorita, nimic nu se compara cu discutia purtata in liniste, din confortul casei, a biroului sau alt asemenea spatiu.

De asemenea, veti observa pe Ad-Avocat.ro ca onorariul pentru o consultanta juridica online este cu mult mai accesibil fata de onorariile pe care le veti gasi in cazul avocatilor care presteaza serviciile de consultanta juridica la birou. In plus, nu veti mai cheltui bani pe deplasari, mai ales daca trebuie sa va intalniti cu un avocat din alta localitate sau care se afla la o distanta considerabila de locuinta sau locul de munca.

Ce spun avocatii despre serviciul avocat online in Romania?

Ca sa intelegem mai bine motivele pentru care s-a dorit dezvoltarea acestui concept de consultanta juridica de la distanta am cerut parerea doamnei avocat Claudia Chirita, cea care a pus bazele platformei de consultanta online pe Ad-Avocat.ro - "Este mult mai economic, atat pentru noi avocatii cat si pentru clientii nostri sa colaboram in acest mod in aceste vremuri. Consultanta online este un serviciu online la inceput de drumuri in Romania astfel incat deschiderea clientilor spre aceasta modalitate de prestare a serviciului abia incepe sa prinda contur si usor-usor incredere ca se poate si asa. De asemenea, romanii au o oarecare reticenta cand doresc sa apeleze la astfel de servicii intrucat isi doresc o siguranta din partea platformelor online, ca serviciile sunt oferite sunt prestate de avocati cu drept de practicare a profesiei. Tocmai de aceea o platforma care presteaza astfel de servicii online trebuie sa fie conceputa astfel incat sa ofere atat informatii dar si garantii ca serviciile juridice online oferite vin din partea unor avocati cu drept de exercitare a profesiei."

Cum functioneaza consultanta juridica online?

Este simplu! Programarea se realizeaza online pe platforma, adica pe site-ul oficial al casei de avocatura. Onorariul se plateste cu cardul, printr-o metoda securizata de plata, iar clientul alege data si modalitatea de comunicare. Ulterior, primeste pe e-mail confirmarea programarii si apoi la ora stabilita va intra in contact cu un avocat specializat.

Alegeti servicii juridice de calitate oferite de profesionisti ai dreptului. Simplu, rapid si cu rezultate eficiente, consultanta juridica online se numara deja printre serviciile preferate ale clientilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#consultanta juridica, #consultanta juridica prin telefon , #Stiri Companii