Beneficii ale unei pergole retractabile in domeniul HoReCa

Marti, 20 Aprilie 2021, ora 15:20
1035 citiri
Beneficii ale unei pergole retractabile in domeniul HoReCa
pergole FOTO: pergole-retractabile.ro

Ritmul accelerat de raspandire a infectiei cu SARS-CoV-2 a fost resimtit si de afacerile din domeniul HoReCa, fapt pentru care proprietarii de baruri, cafenele si restaurante au fost obligati sa restranga programul de lucru sau chiar sa inchida, in anumite orase din tara noastra. Vestile au intristat pe cei care frecventau astfel de restaurante, insa patronii nu au ce face, pentru ca restrictiile trebuie aplicate.

Si totusi, ce solutii ar putea gasi oamenii de afaceri din domeniul HoReCa pentru ca terasele lor sa ramana deschise, sa fie utilizate la potentialul lor maxim, pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp ori sezon?

Folosirea de pergole retractabile si inchiderile glisante ii ajuta pe patronii de cafenele si restaurante sa aiba mai multi clienti la terase si sa se adapteze restrictiilor pandemiei.

Care sunt principalele beneficii ale unei pergole retractabile in domeniul HoReCa?

Pergola blocheaza radiatiile UV

Pergola cu acoperis retractabil a avut succes in ultimii ani, deoarece atunci cand este instalata la terasa poate oferi protectie impotriva razelor ultraviolete (UV) sau altor factori de mediu - ploaie, zapada.

Impiedica crearea efectului de sera

Datorita materialelor din care este fabricata, care sunt de calitate superioara, pergola permite circularea aerului, reducand riscul de a se crea efect de sera. Membrana retractabila este dintr-un material ce are un grad inalt de rezistenta la apa, foc, temperaturi ridicate si inghet. Cadrul pergolei este din metal, din aluminiu extrudat, care apoi este vopsit in camp electrostatic, iar stifturile, suruburile si bolturile sunt fabricate din otel inoxidabil.

Ploaia nu va mai alunga clientii de pe terasa

Pergola retractabila este 100% impermeabila, deci va proteja clientii si terasa de ploaie, apa se va scurge printr-un jgheab, prin stalpii de rezistenta, sau canalele de pe lateral.

Prelungeste sezonul de utilizarea terasei

Cu ajutorul unei pergole retractabile, terasa devine mai eleganta si mai confortabila pentru potentialii clienti, fapt pentru care restaurantul va face o impresie foarte buna de fiecare data, in orice sezon. Clientii vor fi multumiti si vor alege acest restaurant si in alte ocazii.

Inchide si deschide terasa usor si rapid prin telecomanda

Acoperisul pergolei poate fi inchis si deschis prin telecomanda, astfel procesul de aerisire se realizeaza destul de rapid. Pergola poate fi accesorizata cu inchideri din sticla sau zipscreen pentru mai multa umbra si un plus de confort, atunci cand este cazul, ca la pergola bioclimatica de pe Pergole-Retractabile.ro.

Prin realizarea unui spatiu de acest fel, sigur si protejat, se poate satisface cererea mare a clientilor, ce vor sa-si petreaca timpul liber la o terasa moderna si eleganta, pentru a se relaxa si a uita de probleme si criza generata de pandemie.

Intotdeauna atmosfera primitoare si confortabila a unei asemenea terase va atrage clientii si ii va face sa ramana aici mai mult timp. In acest fel, ei vor fi tentati sa comande mai multe alimente si bauturi din meniu, iar astfel vanzarile patronilor de restaurante vor creste cu siguranta.

Fumatorii vor avea un spatiu dedicat lor, pentru a fuma

In ciuda interdictiei de a fuma in spatii publice, multi romani continua sa aiba acest viciu, de care nu se pot lasa. Pentru acestia, patronii din domeniul HoReCa au amenajat un spatiu dedicat fumatorilor. Cea mai buna solutie in acest sens, a fost data insa de echipa Sun Leader, care recomanda instalarea de pergolele retractabile la terase, sau pentru a prelungi un spatiu ce a fost creat deja.

Foloseste un produs exclusivist, pentru a avea o terasa moderna

Pergolele de la Sun Leader create pentru terasele de la cafenele si restaurante au diferite culori, texturi, dimensiuni si pot impresiona clientii prin stilul sofisticat si designul modern. Ele se pot folosi in segmentul HoReCa si sectorul comercial, dar si de clientii rezidentiali, privati. Pergolele sunt sisteme perfecte pentru restaurante, baruri, cafenele, hoteluri, piscine, vile, case, balcoane si diferite institutii din tara.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#pergole, #pergole retractabile , #Stiri Companii