Business de tip cash and carry si-a trecut serviciile si in online

Marti, 22 Iunie 2021, ora 16:40
1393 citiri
Business de tip cash and carry si-a trecut serviciile si in online
FOTO: noi.ro

Daca detineti un magazin cu produse de curatenie, menaj si nu numai, inclusiv cele pentru gradina va veti bucura sa descoperiti noi.ro. Aici este comunitatea de care aveti nevoie, pentru a va asigura stoc suficient de produse. Este mai mult decat un furnizor pe care sa il descoperiti, este aliatul afacerii voastre ce va optimizeaza timpul si bugetul.

Noi.ro sau Magazinul Magazinelor

Conceptul unui astfel de magazin engross a fost diferit inca de la bun inceput. Si-a propus sa vina cu preturi competitive, cu varietate de produse pentru magazinele mari si mici ce se ocupa cu retail. Iar pentru ca vremurile moderne cer asta, acum este prezent si in online. Asta inseamna ca permite ca vastul stoc de produse sa fie usor de gasit si accesat, ba chiar cumparat din online.

Noi.ro va poate avantaja mai mult decat ati crede. Nu stiti realmente ce inseamna sa asigurati stoc unui magazin pana cand nu aveti o lista de produse, destul de generoasa, cu care va plimbati printre raioane. Cauta, compara preturile, decide ce sa cumperi, limiteaza-te la un buget, pune pe carucior, plateste, muta de pe carucior in masina de transport marfa, descarca in depozit. Pana ajunge produsul la raft trece prin mai multe maini si este mutata de colo in colo, carat, caci de multe ori nu vorbim de o greutate mica.

Ce presupune achizitia de marfa online

Noi.ro permite comenzi ca in orice alt e-shop. Asta inseamna sa cautati stocul online - produse de uz casnic si menaj, detergenti si produse de curatenie, de bricolaj, sunt doar cateva din categoriile de produse disponibile aici. Rand pe rand acestea pot fi selectate. Aveti preturi mai convenabile in functie de cantitatea achizitionata. Un calcul rapid la final si puteti fi siguri ca o astfel de comanda este procesata imediat.

Avantajos este mai intai de toate din punct de vedere al timpului si confortului. Asa cum va achizitionati produse pentru propria placere, de la noi.ro achizitionati stocul de marfa. Totul este pregatit, paletizat, gata de a fi ridicat din magazin sau expediat. Ceea ce personal ar dura poate ore pana cand sa adunati toata marfa, echipa din magazin reuseste sa faca in timp optim. Iar cele peste 40.000 de articole acopera o arie larga de business-uri din lumea retailing.

Atat in magazinul fizic, cat si online, achizitiile pot fi facute per persoana fizica sau juridica. Practica preturilor convenabile si de regula mai mici in raport cu o cantitate mai mare de produse se mentine in orice caz. Cumparati online daca stocul ce urmeaza a fi achizitionat este unul generos. Va ajutati singuri. Cei de la noi.ro spun ca minima comanda pentru eshop este de 1000 de lei, dar asta nu incurca pe nimeni. Cei care le trec pragul sunt cei care isi fac aprovizionare serioasa si cauta o solutie ce tine cont de timpul lor, confortul si bugetul lor.

Accesati pagina noi.ro si descoperiti avantajele de a fi client, inainte de a fi la randul vostru cei care servesc alti clienti.

Contact:

0771.680.398

comenzi@noi.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alertă de securitate: vulnerabilități critice descoperite în televizoarele LG
Alertă de securitate: vulnerabilități critice descoperite în televizoarele LG
Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat patru vulnerabilități majore în sistemele de operare LG WebOS, versiunile 4 până la 7, care echipează televizoarele...
Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Google a lansat o nouă versiune premium a browserului său, Chrome Enterprise Premium, destinată clienților business care doresc o securitate îmbunătățită și funcții avansate de navigare....
#noi ro, #noi, #cash and carry, #business, #online , #Stiri Companii