Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Companii > Stiri Companii
A   A   A

Celebrul club Piranha din Regie va fi demolat. In locul lui se va construi un bloc de zece etaje

Celebrul club Piranha din Regie va fi demolat. In locul lui se va construi un bloc de zece etaje
Club Piranha/Facebook
Familia Niculae, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Bucuresti, a obtinut autorizatia de demolare a cladirilor care au gazduit celebrul club Piranha din Regie si, concomitent, pe cea de construire a unui bloc cu circa 100 de apartamente, scrie publicatia Profit.ro.
Potrivit sursei citate, la inceputul acestui an, omul de afaceri Catalin Coman a vandut terenul de circa 2.000 de metri patrati, pe care a functionat timp de 25 de ani, pana in februarie anul acesta, clubul Piranha, firmei Zen Living Apartments, detinuta de Petre si Marinela Niculae.

Ulterior, in luna august, familia Niculae a primit autorizatia de demolare si de construire a unui bloc cu 10 etaje.

Astfel, noul imobil se va construi intr-o zona dens populata cu blocuri noi. El se va invecina pe o latura cu ansamblul rezidential Exigent One, dezvoltat in 2015 tot de catre familia Niculae, pe o alta latura este complexul Novum Invest Politehnica, al antreprenorilor Ionut Cosmin Fleancu si Dan George Dobre, iar pe o alta parte este viitorul hotel Ibis, cu 160 de camere, dezvoltat tot de Novum Invest, si care urmeaza a se lansa in aceasta toamna.

Petre Niculae (60 de ani) este fost actionar al Oscar Downstream si este unul dintre cei mai prolifici investitori in locuinte din Sectorul 6, prin intermediul firmei sale Pedro Company Constructexim. Petre Niculae este unchiul lui Alin Niculae, proprietarul de drept al Oscar Downstream. ...citeste mai departe despre "Celebrul club Piranha din Regie va fi demolat. In locul lui se va construi un bloc de zece etaje" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 14 Septembrie 2020, ora 12:27

 Articol citit de 431 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor