Cifra de afaceri a MedLife a crescut cu 73% in T1

Marti, 14 Aprilie 2009, ora 14:57
2329 citiri
Cifra de afaceri a MedLife a crescut cu 73% in T1

MedLife, unul din jucatorii de pe piata serviciilor medicale private din Romania, a inregistrat, in primul trimestru din 2009, o cifra de afaceri de aproximativ 28 milioane lei , in crestere cu peste 73% fata de aceeasi perioada din 2008, potrivit unui comunicat de presa emis, marti, de companie.

"Ascensiunea business-ului Medlife s-a datorat si segmentului corporate, unde am reusit sa atragem clienti mari in dauna concurentei, acest segment inregistrand o crestere de 85% fata de aceeasi perioada a anului trecut", a declarat directorul de vanzari si marketing Medlife, Ciprian Ciobanu.

Medlife a inregistrat, in intervalul ianuarie - martie 2009, un numar total de 200.000 pacienti.

Pe segmentul de analize, compania a raportat, pentru primele trei luni din acest an, 400.000 de analize medicale.

La inceputul lui 2009, reprezentantii Medlife au anuntat ca estimeaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de 31,5 milioane euro si investitii de cinci milioane de euro pentru dezvoltarea unor unitati deja existente si deschiderea unei noi clinici in zona Obor-Iancului.

Medlife detine peste 1/3 din cota de piata din Bucuresti si aproximativ 6% la nivel national, potrivit companiei. Aceasta are in prezent aproximativ 1.000 de angajati si intentioneaza sa mai angajeze inca 200 pana la sfarsitul anului 2009. 

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos a dezvăluit recent cea mai nouă restructurare a aplicației sale, cu scopul de a optimiza experiența de streaming audio. Noua versiune a aplicației Sonos le permite utilizatorilor să...
#afaceri, #cifra, #companie, #de, #investitii , #Investitii