Cum poți avea control asupra datelor de prezență cu un program pontaj?

Vineri, 27 Octombrie 2023, ora 17:03
0 citiri
Cum poți avea control asupra datelor de prezență cu un program pontaj?
FOTO: freepik.com

Într-o organizație de mari dimensiuni, monitorizarea optimă a orelor lucrate de angajați este necesară pentru eficientizarea proceselor administrative. Un program pontaj, utilizat alături de un program salarizare, te ajută în această privință, dar și să calculezi remunerațiile angajaților rapid, pe baza unor date precise. Soluțiile digitale de acest tip îți oferă posibilitatea de a avea un flux rapid al proceselor de administrare personal și payroll.

Transformă procesele de HR și payroll din companie

Un program pontaj performant și configurabil îți oferă control asupra datelor de prezență. Softul elimină necesitatea utilizării unor foi de pontaj, înlocuindu-le cu un flux digital de informații. Ulterior, poți introduce pontajul obținut în format digital într-un program salarizare, pentru a calcula rapid salariile pentru toți angajații. Astfel, economisești timp și reduci la minimum erorile umane care pot avea consecințe costisitoare. De asemenea, având la dispoziție date precise și actualizate în timp real, te poți baza pe faptul că vei lua decizii informate.

Comunicare eficientă în cadrul organizației

Totuși, controlul asupra datelor de prezență și precizie în calculul salariilor cu un program salarizare nu sunt singurele avantaje ale unui program pontaj. Acesta îți oferă o comunicare eficientă în interiorul organizației, deoarece facilitează accesul angajaților la informațiile de pontaj și la zilele de concediu disponibile. Prin urmare, membrii companiei nu mai sunt nevoiți să se îndrepte către departamentul de HR atunci când au nevoie de astfel de informații. Totodată, personalul de resurse umane poate obține ușor datele de pontaj, necesare pentru a calcula remunerațiile cu un program salarizare.

Creezi rapoarte personalizate cu un program pontaj

În plus, informațiile exacte obținute cu un program pontaj facilitează analiza datelor. Printre caracteristicile softului se numără posibilitatea de a genera rapoarte personalizate, oferindu-ți o evidență precisă asupra activității angajaților. Astfel, nu doar că poți monitoriza ușor programul și activitatea personalului, ci poți totodată să anticipezi nevoile viitoare ale organizației.

Crești nivelul de satisfacție și implicare al angajaților

În același timp, nu putem să nu luăm în considerare și impactul unor procese eficiente asupra moralului angajaților. Dacă ai implementate în cadrul organizației aceste softuri complexe, poți evita întârzierile în plata salariilor. Când angajații văd că procesele sunt gestionate cu precizie și eficiență, devin mai încrezători în organizație și sunt mai implicați în activitatea profesională. Un program pontaj și un program salarizare pot ajuta la menținerea unui mediu de lucru sănătos și la creșterea satisfacției angajaților.

Datele de prezență sunt gestionate eficient cu un soft dedicat

Cu un program pontaj, pe care îl poți integra cu un program salarizare, îți optimizezi semnificativ procesele de HR și payroll, iar astfel crești eficiența departamentului de resurse umane. Este o investiție care aduce beneficii pe termen lung, punând bazele pentru o gestionare mai bună a operațiunilor de HR și pentru succesul organizației. Dacă îți dorești și tu astfel de aplicații, descoperă sistemele True HR și dp-Payroll, dezvoltate de UCMS by AROBS, care pot acoperi o gamă largă de nevoi. Pentru a afla detalii, trimite un e-mail la sales@ucms.ro sau apelează numărul de telefon 0720 534 424.

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#companii, #pontaj, #control, #date , #Stiri Companii