Cum poti obtine venituri suplimentare prin utilizarea unor terminale POS?

Miercuri, 30 Iunie 2021, ora 11:48
542 citiri
Cum poti obtine venituri suplimentare prin utilizarea unor terminale POS?
terminale POS FOTO: elly.com

Utilizarea unor terminale POS de top genereaza avantaje la utilizare atat pentru clientii unui magazin, cat si pentru operatorul economic.

Una dintre cele mai importante "bile albe", pe care o afacere o poate activa prin integrarea unei solutii POS moderne, are legatura cu veniturile suplimentare pe care acest dispozitiv le poate genera.

In cele ce urmeaza, vedem impreuna cum pot antreprenorii sa obtina acest avantaj benefic pentru afacerea lor.

Castiguri suplimentare din afisarea reclamelor

Cele mai eficiente terminale POS nu doar ca faciliteaza tranzactii cu monede virtuale, sau plati digitale de pe diferite device-uri mobile, pentru le asigura clientilor un confort sporit, la finalizarea unor plati.

Aceste solutii POS si permit acoperirea costurilor, determinate de utilizarea lor, prin afisarea de reclame. O astfel de actiune este generatoare de noi fluxuri de venituri. Iata cum se pot face bani din simpla utilizare a acestor terminale POS:

In mod normal, procesarea unei plati de acest gen dureaza intre 3 si 5 secunde. Acest interval de timp este suficient pentru a putea valorifica ecranul acestuia, adica un spatiu media cat se poate de interactiv, prin rularea de anunturi publicitare, rulate in timpul confirmarii platii in asteptare.

Operatorul economic nu trebuie decat sa aleaga tipul de publicitate relevant pentru business-ul sau, optand fie pentru promovarea pe ecranul acestor solutii POS a propriilor produse, fie pentru vanzarea spatiului publicitar catre alte firme.

Venituri in plus din recomandarea unui Smart POS

Castigurile suplimentare sunt acum mai simplu de obtinut ca niciodata, prin integrarea celor mai eficiente terminale POS in dinamica unei afaceri. Utilizarea acestora nu doar ca poate facilita tranzactii digitale variate, dar poate sta si la baza unor parteneriate extrem de convenabile.

De exemplu, daca un alt operator este in cautarea unei solutii POS la punctul de vanzare, sau a unor variante de taxare mult mai mici decat cele actuale, percepute la utilizarea sa, iata o oportunitate excelenta de rotunjire a veniturile realizate.

Orice alta noua recomandare a unor terminale POS de ultima generatie, catre alti posibili utilizatori ai unui astfel de sistem performant, aduce castiguri suplimentare, prin contracararea comisioanelor de tranzactie percepute.

Mai multi clienti din zona tranzactiilor cripto

Un alt mod prin care se pot genera fluxuri de venituri noi, la utilizarea acestor solutii POS moderne, are legatura cu cei care platesc in criptomonede, pentru finalizarea tranzactiilor realizate.

Alegerea unui operator economic, in defavoarea altora, poate avea legatura si cu utilizarea unei anumite solutii POS, ce poate facilita rapiditate si confort, la plata in monede virtuale. Din punct de vedere al comerciantului, un astfel de dispozitiv deschide calea catre un numar mult mai mare de clienti, ce poate ajunge chiar la ordinul milioanelor.

Criptomonedele reprezinta un instrument de plata al generatiilor viitoare, iar adaptarea operatorilor de terminale POS la acest trend reprezinta o oportunitate simplu de monetizat in timp. Asadar, antreprenorii cu viziune trebuie sa tina cont de aceste schimbari din piata.

Este vital sa fii conectat la ultimele tendinte in materie de solutii POS, pentru a simplifica procesul de finalizare a platilor in unitatile comerciale pe care le administrezi.

Astfel, nu doar ca obtii o imbunatatire a veniturilor obtinute luna de luna, dar realizezi si un efort facil pentru fidelizarea clientilor, prin utilizarea unor terminale POS ce pot simplifica relatia voastra.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#venituri, #venituri suplimentare, #terminale pos , #Stiri Companii