De ce să alegi Romfour pentru cursele și transportul de colete către Germania?

Joi, 23 Iunie 2022, ora 18:10
502 citiri
De ce să alegi Romfour pentru cursele și transportul de colete către Germania?
FOTO: unsplash.com

Compania Romfour are o tradiție de peste o douăzeci de ani în domeniul transportului internațional de persoane și îți oferă posibilitatea de a trimite colete celor dragi oriunde în Germania, și nu numai, în condiții de maximă siguranță, cu o flotă modernă prevazută cu dotări specifice, având angajați profesioniști ce respectă confidențialitatea clientului și îți oferă servicii de calitate. Mai jos ai câteva motive importante pentru care să o alegi ca furnizor al serviciilor pe care ai nevoie să ți le livreze.

Desfășurarea activității specifice în multe orașe din Europa

Compania Romfour operează curse regulate pentru transport persoane în 13 țări, iar serviciul de coletărie funcționează în 11 țări din Europa. Este asigurat importul și exportul pachetelor din și spre orice zonă a Germaniei, ceea ce reprezintă un factor deosebit de important deoarece aria sa de activitate nu acoperă doar orașele principale. Astfel, oferă flexibilitate și libertate în a trimite sau a primi un colet prin completarea unui formular disponibil pe site-ul firmei de transport colete. Termenul garantat de livrare este cuprins între 3 și 7 zile lucrătoare, iar curierii companiei vor livra pachetul în cele mai bune condiții de transport, la un preț competitiv. Încă de anul trecut compania a separat cele două activități, transportul de persoane și serviciul de coletărie pentru ca pachetele să ajungă și mai rapid la destinație față de timpul standard menționat mai sus.

Prețul competitiv în prestarea serviciilor

Pe site-ul companiei ai o secțiune specială de întrebări frecvente cu informații esențiale ce te vor ajuta să alegi cea mai bună variantă pentru cursele Romania-Germania cu autocarul sau de a trimite un pachet în străinătate la un preț corect și fără costuri ascunse.

Informațiile clare, transparente, legate de procesul de expediere, ambalare, modalitatea de plasare a comenzii, a timpului maxim de livrare sunt indicatori ca ai ales o companie serioasă, cu experiență și care poate gestiona cu succes orice situație neprevăzută.

Garantarea livrării oricărui colet pe ruta România-Germania este un alt criteriu indispensabil ce trebuie luat in calcul.

De asemenea, beneficiezi de reduceri de 10% la achiziționarea online a biletului, pentru copii de până în 12 ani ai un discount de 50%. Nu trebuie să achiți nicio taxă suplimentară pentru bagaje și ai întotdeauna o masă caldă asigurată și cafea la discreție.

Livrarea rapidă a coletului

Usurința prin care poți comanda un curier pentru livrarea de colete din Germania în România poate fi de un real ajutor atunci când te grăbești și vrei să trimiți cât mai repede un pachet către cei dragi sau în scop profesional. Firma îți pune la dispoziție multiple variante prin care poți chema un curier menite să îți ușureze această sarcină: prin telefon, SMS, online pe site-ul companiei sau aplicația disponibilă pentru Android și iOS. Rezervarea se face în mai puțin de un minut, este util și că poți avea la îndemână un Call Center specializat unde ți se răspunde la solicitări în fiecare zi, într-un interval orar stabilit.

Anularea gratuită a rezervării cu 72 ore înaintea călătoriei este o altă opțiune importantă deoarece te ajută în cazul în care intervin evenimente neprevăzute, astfel data biletului tău spre Germania poate fi modificată în acest interval fără a achita taxe suplimentare sau dacă te afli în imposibilitatea de mai trimite coletul la destinație.

Transfer direct pentru transportul la adresa ta când este cazul

Compania îți va asigura transferul de la autocar direct la adresă fără a mai achita alte sume, această opțiune fiind importantă pentru a salva timp și bani, fără stres. Poți călători în orașe ca Hamburg, Frankfurt, Munchen sau oriunde dorești, ideal este că ești preluat de oriunde, fie că e vorba de un anumit punct sau direct de la adresa ta. Călătorii se preiau de oriunde din țară, unde nu există agenții și sunt ridicați direct de la adresă, iar curse regulate au loc frecvent, în fiecare săptămână în anumite zile ale săptămânii pentru a îți oferi flexibilitate și a putea ajunge la adresa dorită sau să poți trimite un colet când dorești fără opreliști legate de timp.

Compania Romfour îți oferă prețuri avantajoase, competitive și servicii de înaltă calitate, astfel încât vei ști că ai făcut alegerea potrivită și îi vei rămâne fidelă tot timpul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#transport romania germania, #transport , #Stiri Companii