Gomag LevelUp Summit: participă gratuit la ediția II a evenimentului online realizat exclusiv cu partenerii Gomag

Marti, 28 Iunie 2022, ora 18:22
476 citiri
Gomag LevelUp Summit: participă gratuit la ediția II a evenimentului online realizat exclusiv cu partenerii Gomag
FOTO: Gomag.ro

Echipa Gomag continua seria evenimentelor pentru eCommerce din 2022 cu Gomag LevelUp Summit, pe 11-15 iulie.

Conferinta, ajunsa la cea de-a doua editie anul acesta, este organizata pentru a veni in sprijinul comunitatii Gomag: clientii platformei, parteneri de marketing si alte servicii, urmaritori ai materialelor educative Academia Gomag si pasionati de eCommerce.

Pe scena virtuala Gomag LevelUp Summit vor fi prezenti aprox. 15 experti in marketing si eCommerce dintre partenerii si clientii Gomag, ce pregatesc exclusiv materiale practice, nou-noute, utile pentru cei prezenti.

Participarea la sesiunile live este gratuita si incurajata, deoarece, ulterior, inregistrarile video vor fi disponibile doar pentru clientii Gomag.

Inscrierile se fac pe site-ul Gomag.

De ce sa participi la Gomag LevelUp Summit?

In comertul electronic, lunile de vara sunt, pentru majoritatea comerciantilor, mai putin satisfacatoare decat in mod obisnuit.

De aceea, o ocazie precum Gomag LevelUp Summit este atat o oportunitate pentru a descoperi noi solutii si strategii de aplicat pentru cresterea vanzarilor sau fidelizarea clientilor, cat si un mod in care sa obtii maximum din timpul pe care il ai la dispozitie.

Evenimentul aduce informatii si practici utile pentru antreprenorii din eCommerce, cu afaceri la inceput, dar si cu business-uri care au istoric pe piata, pentru angajatii afacerilor online, pentru furnizori de servicii eCommerce, agentii si oameni de marketing, bloggeri si influenceri, studenti si asa mai departe.

LevelUp Summit este un eveniment 100% online, 100% gratuit, asa ca nu mai e nevoie sa faci pregatiri costisitoare pentru a participa.

Ai nevoie doar de un dispozitiv pe care sa urmaresti sesiunile live, si timp dedicat pentru a invata lucruri de care sigur ai nevoie. Acestea au loc pe Zoom, precum si in grupul de Facebook eCommerce cu Gomag, de 3 ori pe zi, in perioada specificata.

Echipa Gomag a pregatit diverse surprize pe parcursul evenimentului, dar si dupa finalul acestuia. Reamintim ca inregistrarile sesiunilor live vor fi disponibile ulterior doar clientilor Gomag, in modulul Academia din platforma.

Nu uita, esti asteptat la Gomag LevelUp Summit, pe 11-15 iulie 2022!

Agenda Gomag LevelUp Summit

Evenimentul are loc online sub forma unor sesiuni live organizate in fiecare zi din perioada 11-15 iulie 2022.

Trainerii invitati pregatesc prezentari originale si studii de caz pe subiecte precum optimizarea gestiunii unui magazin online, strategia de business, noutati si solutii pentru promovarea eficienta a unei afaceri online, Google si Facebook Ads, SEO si link building pentru eCommerce, extinderea vanzarilor online, cresterea valorii cosului de cumparaturi, automatizare task-uri, fidelizarea clientilor si scalarea business-ului.

Totul in contextul Gomag si oportunitati de crestere!

Printre speakerii prezenti la Gomag LevelUp Summit se numara Catalin Macovei (Moloso Agency), Raluca Radu (MTH Digital), Ovidiu Balcacian (The Pharmacy Agency), Dan Trifan (BeautyBee), Ciprian Cazacu (easySales), Vlad Nita (DoAds), Mihai Alexandru Andrei (WebDigital), Constantin Paraschiv (Polti), Elvis Floroiu (ZOTIS Media), Darius Muresan (WhitePress), Andreea Rusz (Gomag) si lista continua.

LevelUp Summit este moderat de Cosmin Daraban, CEO si Co-Fondator Gomag. Tot el va deschide oficial evenimentul cu o sesiune live pe 11 iulie, de la ora 9:00 AM.

In cele 5 zile de eveniment se organizeaza sesiuni pe subiecte diferite, astfel incat studiile de caz si datele prezentate sa raspunda intrebarilor participantilor.

Cauti modele de marketing si vanzari care functioneaza, dovedit? Inscrie-te si tu la summit!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vand peste 2700 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower, ProduseCosmetice.ro, MagazinTraditional, Polti, SportPartner, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii.

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 155+ de aplicatii presetate.

Inregistreaza-te acum www.gomag.ro/blog/levelup-summit

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#Gomag, #summit , #Stiri Companii