Deco Ambalaje - Premium Packaging Solution. O companie care pune accentul pe calitate si diversitate!

Marti, 18 August 2020, ora 15:26
1182 citiri
Deco Ambalaje - Premium Packaging Solution. O companie care pune accentul pe calitate si diversitate!
Ambalajul si marketingul vand foarte bine produsele

La intrebarea "Daca ambalajele de cofetarie influenteaza sau nu calitatea vanzarii" nu trebuie sa raspundem noi deoarece au raspuns expertii care de-a lungul timpului au upgradat modul de ambalare al produselor de orice fel, industria ambalajelor cunoscand de-a lungul timpului o transformare constanta bazata pe studii si cercetare, pe inovare si schimbare.

In prezent cercetarea din industrie se indreapta spre identificarea unor solutii de ambalare care sa fie in acord cu legislatia de protejare a mediului inconjurator.

Concluzia ar fi una singura: Ambalajul vinde! Mesajul vinde! Dar acest aspect reprezinta primul contact dintre client si produs. Urmatorul pas este acela de a avea produse de o calitate deosebita in interiorul unor ambalaje deosebite si acest aspect depinde de fiecare producator in parte.

Deco Ambalaje (PREMIUM PACKAGING SOLUTION) este o companie care se ocupa cu distributia ambalajelor pentru cofetarie premium, coloranti alimentari de cea mai inalta calitate - Fractal, a utilajelor pentru cofetarie, a vitrinelor frigorifice pentru cofetarii, imprimantelor alimentare, si nu in ultimul rand a decorurilor comestibile si pastelor de zahar si ciocolata plastica premium.

Din gama produselor comercializate de catre Premium Packaging Solution, sunt de mentionat cele mai cautate de clienti si apreciate in acelasi timp:

Discuri Si Tablete Groase Pentru Torturi

Deco Ambalaje comercializeaza o gama premium de Tablete si Discuri tort. De ce o numim o gama premium? Deoarece toate aceste produse sunt din carton gros de 4000, cu o densitate mare, transformand acesti suporti pentru torturi in produse solide de o inalta calitate.

Comercializam discuri si plansete cu margini dantelate pentru comenzi deosebite sau cu margine simpla, in toate cazurile calitatea si grosimea cartonului fiind respectata.

Ca si cromatica, in portofoliul Premium Packaging Solution veti gasi mereu pe stoc gama Gold / Silver sau Gold / Black insa puteti identifica si o gama premium plus de plansete si discuri colorate - acestea putand fi achizitionate doar in cantitati mai mari si cu precomanda.

Suntem convinsi ca un tort aspectuos nu poate fi pus spre vanzare pe suporti subtiri, trepidanti sau cu o calitate indoielnica a cartonului. Produsele noastre vin in ajutorul clientului cofetar care doreste sa dea acel plus de valoare tortului pe care doreste sa-l comercializeze in cake shopuri.

Platforme Tort Argintii

Deco Ambalaje comercializeaza Platforme Pentru Torturi Bakery - de o calitate foarte buna care sunt ambalate la cutii de cate 10 bucati. Fiecare platforma este ambalata individual si protejata de orice contact cu exteriorul astfel incat veti primi un produs intact si 100% protejat.

Suportii Pentru Prajituri si Monoportii

Poloplast Italia, unul dintre principalii furnizori de ambalaje, produce si comercializeaza prin intermediul Deco' Ambalaje o gama premium de chese pentru prajituri si monoportii.

Culoarea Gold si formele diverse (ovale, patrate, dreptunghiulare, forme mici petru candy bar) fac din aceste produse unele de top care nu ar trebui sa lipseasca din nicio cofetarie si ar trebui sa reprezinte un mod ideal de prezentare in vitrina a prajiturilor la bucata sau de prezentare a minitortuletelor pentru evenimente.

Solutii Pentru Imprimare Alimentara

Imprimarea alimentara reprezinta o necesitate si nu o optiune in ziua de astazi pentru orice cofetarie sau laborator de cofetarie.

Fie ca vorbim despre clienti persoane fizice care doresc fotografia celor dragi pe torturile aniversare sau de mari companii care doresc deserturile decorate cu logoul companiei, concluzia este una singura: in prezent imprimarea alimentara reprezinta un must have in industrie si importanta sa nu poate fi ignorata.

Ce ne trebuie pentru ca rezultatele sa fie cele dorite

Pentru a avea rezultatele dorite este nevoie in primul rand de mijloacele necesare imprimarii, respectiv imprimanta alimentara, cartuse cu culori alimentare si nu in ultimul rand suportul de imprimare care poate fi sub forma de wafer sheets sau sugar sheets. Deco Ambalaje recomanda Sugar Sheets in orice situatie daca doriti o calitate a imprimarii superioara.

Pentru Rezultate Foarte bune insa este nevoie de mai mult decat de mijloacele obisnuite, este nevoie de o imprimanta de calitate superioara, de cunostinte privind setarile ce trebuie facute imprimantei pentru a scoate imagine la o calitate superioara si pentru a rezista in timp (ne referim aici in special la capul de imprimare cat si la imprimanta in ansamblu) dar si de experienta utilizatorului in realizarea fotografiei si atasarea suportului fotografiei peste un support din ciocolata plastica sau sugar paste.

Nu in ultimul rand, un utilizator experimentat nu va atasa niciodata fotografia sugar sheet sau wafer sheet direct pe glasaj sau pentru torturile in martipan, nu va atasa fotografia cu o zi inainte de livrare pentru ca tortul sa stea pe refrigerare sau congelare foarte mult timp cu poza alimentara atasata.

De ce? Simplu...diferentele de temperatura determina inghetarea suportului si la dezghetare fotografia se va umezi iar culorile se vor amesteca.

Ca o concluzie, calitatea ustensilelor folosite (imprimante, cartuse alimentare, sugar sheets) si experienta si indemanarea utilizatorului reprezinta cheia pentru a realiza o imprimare alimentara de succes.

Vitrine Frigorifice Pentru Cofetarii

Activand in domeniul ce are legaturi directe cu spatiile de vanzare tip cake shop, Premium Packaging Solution a identificat o nevoie acuta in piata de vitrine frigorifice cu design modern si spatiu de expunere mare dar care sa aiba si un pret acceptabil pentru companiile mai mici.

Astfel, vitrinele din gama Deco Ambalaje, comercializate de Premium Packaging Solution au un design modern, sunt luminate cu leduri si au o forma moderna si eleganta astfel incat ele insele reprezinta o paiesa de mobilier in cadrul proiectului pe care doriti sa-l dezvoltati.

Ca si concluzie, Deco Ambalaje (PREMIUM PACKAGING SOLUTION) este o companie in plina dezvoltare, cu o viziune inclinata spre calitate si diversitate, singurul scop fiind acela de a aduce in fata clientilor produse de calitate - ambalaje si utilaje care sa le puna in valoare produsele si sa le aduca acel plus valoare determinat in alegerea produselor de catre clienti.

Deco Ambalaje (PREMIUM PACKAGING SOLUTION) este prezenta pe web cu platforma www.ambalaje-premium.ro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#ambalaje, #produse , #Investitii