Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu, despre investitiile de 1 milion de euro in compania pe care o conduce

Miercuri, 26 August 2020, ora 17:54
1291 citiri
Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu, despre investitiile de 1 milion de euro in compania pe care o conduce

Vlad Ciuburciu, Directorul General Vascar, unul dintre cei mai importanti producatori de conserve si preparate din carne din Romania, a vorbit in cadrul unui interviu despre investitiile derulate la compania pe care o conduce.

Capacitatea de productie a fabricii din Vaslui urmeaza sa fie extinsa, dupa finalizarea unui proiect in valoare de 1 milion de euro.

"Compania Vascar investeste in permanenta, in fiecare an am avut un buget bine stabilit de investitii, in functie de contextul in care se regaseste piata si de modul in care vedem noi dezvoltarea pe termen mediu si lung. Anul trecut, am inceput un proiect de dezvoltare, mai exact vom construi o noua sectie de productie in cadrul fabricii. Am primit finantarea in anul 2019, iar in luna iulie am finalizat implementarea. Este vorba despre o linie de semipreparate, carne tocata, mici si alte produse unice la nivelul pietei din Romania. Investitia se refera atat la echipamente, cat si la partea de infrastructura", a declarat Vlad Ciuburciu.

Ciuburciu (Vascar) a vorbit si despre extinderea retelei proprii de magazine, care in prezent numara 21 de unitati in judetele din Moldova. Conform planului, pana la finalul lui 2020, Vascar va mai deschide inca cinci magazine, iar fiecare dintre acestea ar putea reprezenta o investitie de pana la 100.000 de euro.

"Nu am inchis niciun magazin (n.r. din cauza situatiei globale actuale), intentionam sa crestem numarul acestora si sa deschidem alte 5 in acest an, tot in regiunea Moldovei. O astfel de situatie este mult mai usor de controlat si de administrat, cu cat ne indepartam de sediul central, cu atat este mai dificil din punct de vedere al logisticii, mentenantei si controlului. Plus ca, in regiunea Moldovei, Vascar are o notorietate foarte mare, aici ne cunoaste lumea cel mai bine", a mai declarat Ciuburciu.

In cadrul aceluiasi interviu, Directorul General Vlad Ciuburciu a vorbit si despre principalele canale de vanzare pentru producatorul de conserve si preparate din carne vasluian.

"Pentru Vascar, canalele principale raman aceleasi, standard in industrie: retailul modern, cu hypermarketuri, si retailul propriu, comertul direct prin forta proprie de vanzari. In ceea ce priveste vanzarile indirecte, acestea sunt specifice categoriei de conserve: lucram cu distribuitori la nivel national, acoperim toata tara. Iar, de curand, avem si un parteneriat cu eMag, ne-am listat produsele din segmentul conserve pe aceasta platforma online", a declarat Vlad Ciuburciu.

Vascar, intre traditie si inovatie

Compania Vascar a luat nastere in anul 1984, sub numele de Industria Carnii Vaslui, iar in 1991 a capatat numele actual. Primele magazine au fost deschise in anul 1994, iar dupa inca sase ani au avut loc privatizarea si primele investitii importante.

In 2013, s-a lansat cel de-al doilea brand al companiei, Moldova in Bucate, iar peste doi ani a fost lansata gama completa premium cu acelasi nume. In 2018, sub conducerea lui Vlad Ciuburciu in calitate de Director General, Vascar a lansat gama Alege natural, fara E-uri, din ingrediente 100% naturale, ce cuprinde o varietate mare de produse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la un mecanism legislativ prin care își dorelte să blocheze entitățile neautorizate care oferă investiții în mediul online, a...
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Moldova încă este singura regiune din România fără autostrăzi, care să o „lege” de restul țării. Totuși, instituțiile responsabile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere promit...
#vascar, #director, #general, #vlad ciuburciu, #investitii, #companie , #Stiri Companii