HATTRICK SPORT prezintă soluții inovative de amenajări exterioare cu gazon artificial la Construct Ambient Expo 2022

Miercuri, 16 Martie 2022, ora 19:31
3311 citiri
HATTRICK SPORT prezintă soluții inovative de amenajări exterioare cu gazon artificial la Construct Ambient Expo 2022
FOTO: gazonsportiv.ro

S.C. HATTRICK SPORT S.R.L., firma cu experienta in Romania in domeniul amenajarilor terenurilor sportive cu gazon artificial, avand peste 600 de terenuri montate si multe persoane multumite de calitatea gazonului artificial decorativ folosit, va fi prezenta in cadrul targului Construct Ambient Expo 2022 din centrul expozitional Romexpo de la Bucuresti in perioada 24 - 27 Martie 2022.

HATTRICK SPORT prezinta solutii inovative de amenajari exterioare cu: Gazon Hibrid (gazon artificial combinat cu gazon natural), Gazon Non-infill (care nu necesita umplutura de nisip si granule de cauciuc), Gazon Artificial PREMIUM sportiv pentru fotbal, tenis, dar si multisport, cat si solutii rezidentiale, industriale si urbane prin intermediul gazonului artificial decorativ.

Compania noastra va fi prezenta in cadrul evenimentului impreuna cu o parte din echipa si va sta la dispozitia tuturor celor interesati sa construiasca un teren sportiv cu gazon artificial, fie ca vorbim de un teren artificial fotbal, unul de tenis sau unul multisport, dar si a persoanelor interesate de varietatea de tipuri de utilizari ale gazonului artificial decorativ si avantajele acestuia, astfel incat sa il foloseasca in curte, pe acoperisul blocului, dar si pe terasa din fata hotelului sau la amenajarea spatiilor publice.

Echipa noastra va consilia persoanele interesate pas cu pas in alegerea tipului de gazon potrivit pentru nevoi specifice si va raspunde intrebarilor tuturor celor interesati de amenajari exterioare.

Indemnam vizitatorii sa treaca pe la standul Hattrick Sport pentru ca vor avea parte de surprize pe parcursul evenimentului si o reducere de 10% aplicata comenzilor de gazon artificial decorativ plasate in perioada desfasurarii targului.

#TotulPentruCasaTa2022 se desfasoara in pavilionul B2 al Centrului Expozitional si este locul in care firme cunoscute din industria home & deco prezinta o gama variata de produse si tehnologii destinate proiectelor de constructii si amenajari interioare sau exterioare.

DESPRE HATRICK SPORT

Compania Hattrick Sport a aparut o data cu dorinta noastra de a oferi siguranta pe terenul de sport prin montarea unor suprafete profesionale. Bucuria primei reusite ne-a inspirat sa ne dezvoltam si sa ne extindem activitatea pe intreg teritoriul romanesc.

Astfel, din 2008, contribuim la cresterea calitatii si sigurantei pe terenurile de sport, construind spatii sigure, special amenajate pentru practicarea jocurilor sportive, pentru petrecerea timpului in aer liber, precum si pentru activitatile copiilor.

Website-urile firmei Hattrick Sport:

www.gazonsportiv.ro

www.gazondecor.ro

TARGUL CONSTRUCT AMBIENT EXPO 2022

Targul Construct Ambient Expo se va desfasura in perioada 24 - 27 martie 2022, in pavilionul B2 din Centrul Expozitional Romexpo reprezentand oportunitatea expozantului de a intra in interactiune directa cu potentialul client si de a-si promova si pune in evidenta cele mai performante servicii, produse si oferte!

Expozitia prezinta tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, fiind un eveniment care imbina latura antreprenoriala cu cea ambientala.Vei intalni potentiali clienti si parteneri din industrie.

Construct Ambient Expo reuneste intreaga industrie a constructiilor si a finisajelor! Evenimentul este unul foarte bine organizat si pus la punct si nu merita ratat, prezinta-te si tu incepand cu 24 Martie 2022 la Targul Construct Ambient Expo 2022.

Program de vizitare:

24-26 martie 2022 (joi-sambata): intre 10:00 - 18:00

27 martie 2022 (duminica): intre 10:00 - 16:00

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#gazon sportiv , #Stiri Companii