Investitia in marketing online, "cheia" unei afaceri de succes

Luni, 24 August 2020, ora 08:00
1041 citiri
Investitia in marketing online, "cheia" unei afaceri de succes
Digitalizarea joaca un rol foarte important in zilele noastre

Digitalizarea joaca un rol tot mai important in zilele noastre, fie ca vorbim despre cei care ofera produse si servicii, fie ca vorbim despre consumatori.

Piata online a inregistrat o evolutie spectaculoasa in ultimii ani si cu atat mai mult in 2020, cand pandemia COVID-19 a obligat multe afaceri sa se mute in mediul virtual pentru a putea supravietui.

Marketingul online este, prin urmare, o componenta vitala pentru orice business care vrea sa se promoveze in acest mediu, fie ca este vorba despre servicii IT, despre tehnologie, despre invatamant, constructii, comert, turism ori prestari servicii.

Antreprenorii si companiile incep sa investeasca tot mai mult in campanii de marketing online. Fie ca vorbim despre firme mici, care abia au descoperit avantajele marketingului online, fie ca vorbim despre companii cu bugete considerabile care cauta solutii pentru a ramane la standarde de inalta performanta, toata lumea incepe sa puna accent tot mai mare pe acest tip de promovare.

Aveti nevoie de profesionisti in domeniu care sa va ajute sa fiti descoperiti de clienti si, astfel, sa va bucurati de o crestere organica si de un profit solid pe termen lung.

Echipa R2.ro pune la dispozitia clientilor toata priceperea si entuziasmul sau, cu scopul de a identifica si implementa cele mai bune solutii digitale pentru business cu o imagine online solida si credibila.

R2.ro recomanda cele mai bune servicii de marketing online, de la link-building, la continut, la urmarirea si analiza traficului si la perceptia imaginii online a afacerii.

Marketing online eficient in trei pasi simpli

Specialistii R2.ro ofera consultanta gratuita clientilor agentiei, iar in urma unei expertize profesioniste va fi identificat procesul cel mai accesibil pentru promovarea online a unui business, indiferent de domeniul de activitate.

Efectuarea unui audit este necesara pentru a evalua performantele proiectului, dar si pentru a identifica perspective noi. Un audit este necesar pentru a afla daca exista probleme de indexare sau penalizari generate de originalitatea si organizarea continutului business-ului online.

Implementarea serviciilor de digital marketing este pasul 3 si are ca scop eficientizarea si echilibrarea raportului resurse - rezultate. Serviciile de marketing online sunt importante atat pentru proiecte noi, in curs de afirmare, cat si pentru un website cu vechime, ce are nevoie de consolidare si modernizare, pentru a fi in pas cu cerintele epocii moderne.

Servicii de marketing digital pentru un business de succes

Succesul unui proiect online, indiferent de domeniul de activitate, are nevoie de cateva ingrediente esentiale.

Componenta SEO este esentiala pentru vizibilitatea afacerii in motoare de cautare precum Google sau Bing, care functioneaza dupa un algoritm bazat pe abstractizari, pe analiza codurilor si a modului in care sunt structurate elementele.

R2.ro va identifica, in urma unui audit, solutiile optime de crestere a unui site in clasamentele motoarelor de cautare, iar partea tehnica si partea SEO sunt esentiale.

R2.ro pune accent pe content marketing, specialistii identificand strategiile optime de imbunatatire a imaginii prin texte si imagini atragatoare, prin creare si promovare de continut si prin improspatarea periodica a proiectelor.

Alte servicii de marketing online care te pot ajuta sa iti cresti afacerea in mediul virtual sunt:

* Marketing pentru social media - aplicarea unor strategii de crestere prin interactiune cu actuali si potentiali consumatori prin intermediul Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin

* Optimizarea ratei de conversie - identificarea si implementarea de strategii pentru transformarea vizitatorilor unui site in clienti, vanzari si profit

* Search Engine Marketing - crearea de campanii platite, managerierea costurlor, cautarea cuvintelor cele mai eficiente pentru vizibilitate pe cele mai competitive platforme etc.

* Managementul reputatiei - redefinirea brandului, numelui sau afacerii pentru a avea imaginea cea mai buna in fata clientilor existenti si viitori; campanii de awareness si strategii pentru recenzii online si pentru atenuarea comentariilor negative

* Web Design - un layout functional, adaptat unei rate superioare de conversie, realizat dupa criterii SEO, nu doar dupa criterii estetice, ci si pentru a genera profit

* Consultanta strategica - identificarea unui plan eficient si detaliat pentru acoperirea intregii plaje ce ar putea genera profit, atat pentru business-uri online aflate la inceput de drum, cat si pentru proiecte ce au nevoie de redefinire si de o strategie pentru performanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#digitalizare , #Stiri Companii