Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Companii > Stiri Companii
A   A   A

Mai ai cateva zile de livrare gratuita de la LAPP Romania

Mai ai cateva zile de livrare gratuita de la LAPP Romania
Grabeste-te si profita! LAPP Romania iti mai ofera livrare gratuita la orice comanda de cabluri si accesorii de cabluri mai mare de 200 de euro din produsele aflate in portofoliul LAPP Romania sau la prima comanda, in baza unui voucher. Data limita a plasarii de comenzi este 15 iunie 2019.
Campania este valabila doar pe teritoriul Romaniei si se aplica astfel:

* Se acorda livrare gratuita tuturor comenzilor plasate in perioada 15.03.2019 - 15.06.2019 cu valoarea mai mare de 200 de euro. Oferta va fi confirmata in urma plasarii comenzii de departamentul de vanzari LAPP ROMANIA
* Se acorda livrare gratuita comenzilor plasate in perioada 15.03.2019 - 15.06.2019 cu valoarea mai mica de 200 de euro, numai pentru prima comanda pe baza unui voucher. Pentru a intra in posesia voucherului, participantii pot contacta compania pe e-mail, chat, telefon sau folosind formularul de contact.

Detalii despre produsele din portofoliul LAPP

Solutiile de conectica ale grupului LAPP includ o suita robusta de conectori de putere, control si conectivitate standard, personalizate. Produsele LAPP se regasesc intr-o multitudine de industrii, inclusiv in nenumarate aplicatii industriale de fabricatie, deoarece LAPP intelege provocarile unice intalnite in mediul industrial.

LAPP va ofera peste 40.000 de produse, inclusiv cabluri, conectori si accesorii, cu un timp mai mare de functionare. Va conectati cu o companie care combina capacitatile internationale cu productia interna, asigurand calitatea si disponibilitatea produselor.

LAPP Romania, prezenta notabila la Metal Show & TIB 2019

In cadrul expozitiei de anul acesta, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa Centrala si de Sud-Est pentru companiile din domeniul industrial, LAPP a prezentat cele mai noi produse din piata.

Atractia principala au reprezentat-o ansamblurile de cablu complet asamblate si produsele Lapp noi, precum:

* OLFLEX SERVO 2XSLCH-JB, fara halogeni si rezistent la foc
* EPIC SOLAR 4PLUS, conector pentru performante ridicate in unitatile fotovoltaice
* EPIC Power LS 1, conector circular cu sistem rapid de conectare EPICĀ® TWIST
* EPIC MH1 250A, cu un singur pol de mare putere pentru transmisia de pana la 250 de amperi, ce asigura o putere electrica mare intr-un spatiu foarte mic, oferind in acelasi timp siguranta maxima prin protectia impotriva socurilor electrice.

LAPP, o companie de familie de succes

LAPP a ramas o companie de familie inca de la infiintarea sa in 1959. In anul fiscal 2017-2018, compania a generat venituri de 1,153 milioane de euro. LAPP are in prezent aproximativ 4.245 de angajati in intreaga lume, 18 site-uri de productie si aproximativ 44 de sedii in intreaga lume. De asemenea, lucreaza cu aproximativ 100 de distribuitori.
Facebook ShareTweet
 Marti, 11 Iunie 2019, ora 16:35
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 847 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor