Tot mai multi romani zboara catre casa in weekendul alegerilor

Vineri, 24 Mai 2019, ora 11:10
2954 citiri
Tot mai multi romani zboara catre casa in weekendul alegerilor
Foto: CC0 Creative Commons

Cautarile de zboruri catre Romania pentru weekendul 24-26 mai, cel in care vor avea loc Referendumul pe teme de Justitie si alegerile pentru Parlamentul European, sunt cu 11,3% mai multe decat media cautarilor pentru celelalte weekenduri din luna mai.

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo.ro a analizat datele privind cautarile de zboruri din afara tarii catre Romania in timpul sfarsitului de saptamana in care au loc alegerile pentru Parlamentul European si le-a comparat cu perioade similare din aceasta luna.

Pentru sfarsitul saptamanii anterioare (17-19 mai) romanii au efectuat cautari catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara sau Sibiu cu 13,1% mai putin decat pentru cel care va urma.

De asemenea, numarul cautarilor fata de cele pentru weekendul urmator (31 mai - 2 iunie) este mai mare cu 23.3%, chiar daca va fi un alt eveniment important: vizita Papei Francisc in Romania.

Distanta nu este intotdeauna o piedica pentru cei mai multi dintre calatori

Cele mai multe cautari catre Romania pentru weekendul viitor au fost pentru zborurile cu plecare din Marea Britanie, Germania si Statele Unite ale Americii. Acest top 3 a devansat numarul cautarilor de zboruri care pornesc din tari cu comunitati mai mari de romani, cum ar fi Italia (locul 5) sau Spania (locul 8) . Dintre primele 10 tari din care vor zbura cei mai multi calatori catre Romania intre 24-26 mai fac parte si Danemarca (locul 4), Suedia (locul 6), Olanda (locul 7), urmand ca acest clasament sa fie incheiat de zborurile cu plecare din Belgia si Norvegia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#alegeri 26 mai , #Companii aeriene