Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Companii > Stiri Companii
A   A   A

Palatul Ştirbey, scos la licitație de lichidator. Care este prețul de pornire al domeniului

Palatul Ştirbey, scos la licitație de lichidator. Care este prețul de pornire al domeniului
Palatul Stirbey din Buftea, scos la licitație FOTO Facebook/Palatul Stirbey
Palatul Stirbey a fost scos la vanzare de lichidator la un pret de pornire de 7.950.000 de euro, potrivit unui anunt public facut de Euro Insol, lichidator judiciar al debitoarei Bucharest Arena, compania care detine palatul si domeniul Stirbey.
Licitatia publica este programata miercuri, 29 iunie, la sediul Euro Insol din Bucuresti, care a confirmat pentru Forbes ca "exista cel putin un participant inscris la licitatia pentru Palatul Stirbey". Inscrierea la licitatie este conditionata de achizitionarea Caietului de sarcini (10.000 lei) si de depunerea unei garantii de participare de 20% din pretul de pornire.
Palatul Stirbey din Buftea este cel mai vast domeniu pentru evenimente din Romania, cu o istorie care incepe in secolul al XIX-lea. Constructia sa a inceput in anul 1850 la ordinul lui Barbu Dimitrie Stirbey, domnitor al Tarii Romanesti, si a durat pana in anul 1863.

Parcul Stirbey are o suprafata de peste 20 ha, arbori seculari de peste 400 de ani, un superb lac interior si deschidere catre lacul Buftea, scrie forbes.ro ...citeste mai departe despre "Palatul Stirbey, scos la licitatie de lichidator. Care este pretul de pornire al domeniului" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Duminica, 26 Iunie 2022, ora 14:26

 Articol citit de 437 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor