Pergola cu acoperiș retractabil, viitorul teraselor comerciale și HoReCa

Vineri, 04 Februarie 2022, ora 18:42
538 citiri
Pergola cu acoperiș retractabil, viitorul teraselor comerciale și HoReCa
pergole FOTO: pergole-retractabile.ro/

Activezi în domeniul HoReCa și dorești să te diferențiezi de concurență? Pergola cu acoperiș retractabil este o soluție inovatoare oferită de Sun Leader. O alternativă la terasele tradiționale, aceste sisteme moderne îți permit să îți continui activitatea indiferent de sezon și de condițiile meteo. Și, în plus, asigură un climat confortabil și plăcut pentru toți clienții care îți vizitează locația. Un motiv în plus să faci această investiție este profitul crescut datorat de faptul că vei avea mai mulți clienți - inclusiv în sezonul rece. Prin urmare, pergola cu acoperiș retractabil este viitorul teraselor comerciale și HoReCa, și iată de ce!

La ce ajută pergola cu acoperiș retractabil?

Pergola cu acoperiș retractabil transformă în doar câteva secunde o terasă închisă în una semi-deschisă și invers. Acesta este un avantaj evident atât iarna, cât și vara, deoarece terasa ta va fi adaptată rapid la vremea de afară. Atunci când plouă sau când este foarte frig clienții nu vor fi nevoiți să părăsească localul, ci este suficient să acționezi sistemul cu ajutorul unei telecomenzi, iar terasa va deveni un loc cald și foarte primitor căutat de cei care apreciază eleganța.

Designul modern și atractiv, viitorul teraselor comerciale și horeca

Proiectele executate de compania Sun Leader se remarcă datorită eleganței și a designului modern potrivit pentru era inovației în care ne aflăm. Dacă, de exemplu, ai un local aflat într-o zonă de munte, poți oferi turiștilor o priveliște inegalabilă cu ajutorul teraselor din sticlă cu acoperiș retractabil. Savurarea mesei și a unei băuturi delicioase în timp ce afară ninge, urmărind schiorii care se bucură de pârtie e mult mai plăcută astfel.

Pergolele cu acoperiș retractabil de la Sun Leader au capacitatea de a acoperi zone foarte mari care se întind pe sute de metri pătrați, așa că indiferent de dimensiunea localului, se pot găsi soluții personalizate.

Continuitate în activitate

Pergolele retractabile reprezintă cu adevărat viitorul teraselor comerciale și HoReCa, asta pentru că în ciuda restricțiilor din ultimii ani ele sunt o soluție optimă care îți permite să continui activitatea. De asemenea, rezistența recunoscută a acestor pergole pentru restaurante este eficientă inclusiv pe perioada iernii, atunci când ai parte de cantități mari de zăpadă. Sezonul teraselor este astfel prelungit, spre bucuria amatorilor de seri petrecute în locuri confortabile alături de toți prietenii.

Terasele moderne, o investiție pe termen lung

Atunci când amenajezi sau reamenajezi terasa, e important să privești acest proiect ca pe o investiție de viitor deoarece un proiect modern și eficient îți poate crește semnificativ profitul. Beneficiezi de o perioadă de activitate mai mare, uneori întinsă chiar pe toată durata anului, spre bucuria ta ca antreprenor, dar și în avantajul clienților.

Antreprenorii de succes sunt cei care reușesc să se adapteze la orice context, oricât de dificil ar fi acesta. Perioada de pandemie ne-a determinat să renunțăm la multe obiceiuri pe care le aveam pe plan social, însă terasele moderne oferă avantajul utilizării lor indiferent de condiții. Atunci când dorești să vii pe piață cu o idee inovatoare, poți apela la serviciile Sun Leader, o companie de referință în domeniu care are în portofoliu numeroase proiecte de top. Calitatea materialelor și a serviciilor se reflectă în garanția care uneori se întinde chiar pe durata a zeci de ani, iar tu ai astfel siguranță că ai făcut o investiție inteligentă.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#pergole, #pergole terase, #pergole restaurante , #Stiri Companii