Praktiker: Nu intentionam sa inchidem filiala din Romania

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 13:59
1432 citiri
Praktiker: Nu intentionam sa inchidem filiala din Romania

Conducerea germana a Grupului Praktiker nu are in plan si nu intentioneaza sa inchida sau sa vanda filiala Praktiker Romania, rezultatele inregistrate in 2011 fiind in linie cu estimarile bugetate initial, a anuntat luni retailerul.

"In pofida zvonurilor recente, conducerea germana a Grupului Praktiker nu are in plan si nu intentioneaza sa inchida sau sa vanda o filiala importanta cum este Praktiker Romania. (...) Rezultatele inregistrate de companie sunt in linie cu estimarile bugetate initial, acest aspect marcand o stabilizare a pietei de profil", au declarat oficialii companiei.

Acestia au spus ca vanzarile Praktiker Romania au cunoscut un declin in 2011, dar cifrele de business ale comapniei au inregistrat o revenire in ultimul trimestru al anului.

Reprezentantii Praktiker Romania au spus ca in 2012 se asteapta la o usoara revenire a pietei, in special in a doua parte a anului, determinata de lucrarile de renovare si de reparatiile casnice.

Retailerul este prezent in 23 de orase din tara, prin intermediul retelei care numara 27 de magazine.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Praktiker Romania afaceri, #piata retail Praktiker Romania , #Retail