Principalele cerințe la care trebuie să răspundă furnizorii online de scaune profesionale pentru frizerie

Luni, 04 Aprilie 2022, ora 18:13
1145 citiri
Principalele cerințe la care trebuie să răspundă furnizorii online de scaune profesionale pentru frizerie
FOTO: barber-store.ro

Fără îndoială, în decursul ultimilor zece ani, domeniul înfrumusețării a cunoscut un progres semnificativ la nivel de piață, sens în care majoritatea saloanelor de profil au reușit să se dezvolte conform așteptărilor și, mai ales, să își mențină prosperitatea odată cu trecerea timpului.

Această evoluție își găsește justificarea în nevoia constantă a oamenilor de a se îngriji, dar și de a se încadra în tiparele unei societăți în care propria imagine devine un criteriu fundamental pentru a fi acceptați.

Pe de altă parte, doar anumite locații de beauty reușesc să aibă succesul la care orice întreprinzător visează atunci când pune bazele unei afaceri. Este vorba despre cele care prezintă o viziune antreprenorială corelată cu tendințele pieței. Cu alte cuvinte, se bucură de un parcurs surprinzător saloanele care combină talentul și pasiunea resursei umane cu oportunitățile de evadare din cotidian asigurate de crearea unui spațiu cu adevărat relaxant.

Prin urmare, decorul unui salon de frizerie sau de înfrumusețare joacă un rol esențial atunci când ne raportăm la maniera în care clienții aleg acea locație. Astfel, achiziția scaunelor de frizerie reprezintă una dintre cele mai relevante decizii pe care proprietarii locațiilor de beauty o iau în momentul renovării sau a mobilării salonului respectiv.

La ce cerințe trebuie să răspundă furnizorii de scaune de frizerie profesionale?

Nu este deloc o surpriză faptul că în mediul online există numeroși furnizori de piese de mobilier pentru saloanele de înfrumusețare, îndeosebi dacă luăm în considerare multitudinea de astfel de business-uri ce continuă să prindă contur zilnic în toată țara.

Totuși, doar o mică parte dintre aceștia reușesc să satisfacă în totalitate cerințele de cumpărare ale utilizatorilor interesați de scaune de frizerie profesionale. Cristian Bostan, cunoscut și ca fondatorul magazinului online Barber-Store.ro, este unul dintre antreprenorii care și-au creat un drum aparte în ceea ce privește furnizarea de produse profesionale pentru saloanele de frizerie și de înfrumusețare din România. Mai mult decât atât, acesta a introdus pe piața specifică din țara noastră propriul brand de scaune de frizerie, articole ce au fost așteptate cu entuziasm de către clienții săi. Este vorba despre brandul MENOSER care cuprinde o gamă largă de scaune de frizerie profesionale în variate stiluri și care, de altfel, s-au bucurat numai de feedback-uri pozitive din partea frizerilor care le-au achiziționat pentru propriile locații de beauty.

Gama diversificată de modele și de stiluri este primul aspect pe care trebuie să îl îndeplinească cei care furnizează piese de mobilier pentru frizerii. Cu cât există mai multe variante, cu atât șansa de a înregistra vânzări se amplifică, în special dacă ținem cont de varietatea de design-uri abordate de saloanele din România.

Prețurile avantajoase și competitive la nivel de piață reprezintă un alt criteriu ce îi determină pe clienți să ia sau nu o decizie de cumpărare. Este perfect adevărat faptul că prețul nu este întotdeauna cel mai bun reper, mai ales în cazul achizițiilor importante, așa cum este și situația scaunelor de frizerie. Cu toate acestea, mobilarea și utilarea completă a unui salon implică o serie de cheltuieli destul de costisitoare, motiv pentru care atenția se concentrează și asupra prețului.

Caracteristicile tehnici ireproșabile ale scaunelor profesionale de frizerie sunt esențiale în procesul de cumpărare, deoarece ușurează munca frizerilor și, totodată, garantează confortul deplin al clienților lor. Tot în această privință, materialele trebuie să fie ușor de curățat, impermeabile și, bineînțeles, cât mai durabile.

Opțiunile variate de plată constituie, la rândul lor, un alt atu semnificativ pentru furnizori, deoarece, după cum am afirmat și anterior, mobilarea unui salon este o procedură costisitoare și nu de fiecare dată cumpărătorii dispun de toate sumele necesare. Spre exemplu, în cadrul magazinului său online (Barber-Store.ro), antreprenorul Cristian Bostan le oferă utilizatorilor posibilitatea de a face cumpărături în rate, fără dobândă, considerând că acesta este un avantaj enorm pentru afacerea sa. Acesta le recomandă furnizorilor din domeniu să fie cât mai flexibili în relația cu proprii clienți, oferindu-le cât mai multe motive de a înregistra comenzi pe site-ul lor.

Fără discuție, există numeroase alte mijloace prin care furnizorii de scaune profesionale de frizerie se pot diferenția de competitori. Întreprinzătorul Cristian Bostan, de care am amintit anterior, a reușit să pună bazele unei afaceri de succes în acest domeniu datorită flexibilității de care a dat dovadă de-a lungul timpului, punându-le la dispoziție consumatorilor o serie de beneficii, precum sunt: montarea gratuită a scaunelor de frizerie în București, livrarea fără costuri în toate locațiile din țară sau transportul rapid, din stocul propriu.

Așadar, chiar dacă progresul cumpărăturilor online este remarcabil, ori de câte ori vorbim despre achiziția scaunelor de frizerie, furnizorii trebuie să facă față unor solicitări extrem de diferite față de cazul altor cumpărături. De asemenea, piața specifică se află într-o permanentă schimbare, iar capacitatea furnizorilor de a se adapta la nou devine decisivă pentru business-urile pe care le administrează.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#scaune frizerie , #Stiri Companii