Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Companii > Stiri Companii
A   A   A

Birouri RE/MAX închise din aprilie

Birouri RE/MAX închise din aprilie
11 birouri RE/MAX se închid începând din aprilie, potrivit unor surse din piața imobiliară contactate de Ziare.com. Reprezentantul RE/MAX Răzvan Cuc spune că ar fi vorba doar de un birou.
Cele 11 birouri sunt operate de două companii care au lucrat cu RE/MAX în sistem de franciză – Magnum și Top Estate Team. Magnum operează 9 birouri (8 în București și unul în Constanța) iar Top Estate Team operează 2 birouri (unul în Otopeni și unul în București, strada Clucerului).
Sursele contactate de Ziare.com ne-au declarat că situațiile celor două companii aflate sub franciză RE/MAX diferă, respectiv Top Estate Team se desparte de compania parteneră pentru a continua activitatea pe piață în regim propriu și cu o strategie de marketing proprie, mai agresivă, în timp de Magnum ar fi în faliment.

Răzvan Cuc (RE/MAX) ne-a confirmat, indirect, situația financiară dificilă a Magnum, despre care spune că a acumulat datorii de circa 600 de mii de euro pe fondul unui „management defectuos”, afirmând, însă, că mizează pe găsirea „unei soluții” a problemei până la începutul lui aprilie sau cel puțin pe preluarea unor birouri și a agenților imobiliari. Răzvan Cuc a confirmat despărțirea de Top Estate Team, despre care spune că operează un singur birou.

În 2022, Magnum, care are 170 de agenți imobiliari, a înregistrat vânzări anuale de 2,7 milioane de euro, în timp ce Top Estate Team a raportat vânzări anuale de circa 1,3 milioane de euro. ...citeste mai departe despre "Birouri RE/MAX închise din aprilie" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 17 Martie 2023, ora 14:40

 Articol citit de 762 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor