Reteta unei petreceri a firmei reusite: bauturile de lux

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 15:39
556 citiri
Reteta unei petreceri a firmei reusite: bauturile de lux
bauturi de lux FOTO: unsplash.com

De fiecare data cand organizezi o petrecere a firmei si vrei ca aceasta sa fie o ocazie reusita, trebuie sa ai in vedere, in primul rand, un ingredient important - "lipiciul" social - adica bauturile alcoolice. Acum, mai mult decat oricand, angajatii tai merita recunoasterea efortului de peste an, incepand cu o locatie deosebita, mancare pe masura si continuand cu o atmosfera de neuitat si bauturi cat mai speciale.

Magazinele online de profil iti ofera bauturi de lux la preturi avantajoase. Profita de oferte si achizitioneaza cantitatile dorite, in functie de numarul de participanti.

Este important sa ai o paleta cat mai diversificata, pentru a satisface toate gusturile. Oamenii vor fi incantati sa descopere ca pot savura bauturi la care nu au acces in mod normal. Ocazia reunirii intr-un cadru festiv si fericit trebuie marcata cu produse pe masura.

Importanta unei petreceri a firmei

Este stiut faptul ca socializarea este intotdeauna insotita de un pahar de bautura. Acesta inlesneste comunicarea si apropierea. De multe ori, desi petrec majoritatea zilei in aceeasi locatie, oamenii socializeaza mai putin. Insa, daca aduni aceiasi oameni intr-un context non-formal, vei avea surpriza sa constati ca le face placere sa se cunoasca, sa discute, iar aceasta descoperire si apropiere are doar efecte benefice pe viitor.

Angajatii tai vor aprecia daca depui eforturi pentru a le organiza o petrecere de calitate. Ofera-le o gama de bauturi de lux si cu siguranta atmosfera va fi relaxata. Aprecierea sub orice forma este necesara. Oamenii au nevoie sa stie ca munca si dedicarea le sunt observate si apreciate. De multe ori, un gest marunt precum o petrecere reusita va ridica moralul, iar ei vor fi mai productivi.

Este important ca cei care lucreaza pentru tine sa asocieze venitul la birou cu o activitate placuta, nu cu o corvoada. Este dovedit de studii faptul ca oamenii sunt mai productivi atunci cand vin la munca cu placere si cu o atitudine pozitiva. Asigura-le un cadru in afara muncii unde sa poata interactiona liber si, cu siguranta, relatiile dintre ei se vor consolida. Ii va lega amintirea unei petreceri memorabile pe care o vor povesti mult timp. In plus, vor avea motiv sa astepte cu nerabdare urmatoarea ocazie de socializare.

Bauturi de lux pentru oameni deosebiti

Criteriile care definesc bauturile de lux nu sunt universale. Ele se leaga, de cele mai multe ori, de prestigiul brandului, de ingrediente, metoda de productie si maturare. Cel mai mult conteaza aprecierea consumatorilor. Desi gusturile sunt subiective, anumite lucruri pot capata caracter obiectiv. Bauturile de colectie ori editiile limitate fac parte, de asemenea, din categoria bauturilor de lux.

Orice petrecere trebuie sa aiba neaparat cateva tipuri de bauturi. Nelipsite sunt whisky-urile, tequila, vinul alb si rosu, sampania. Ai ocazia sa-ti rasfeti angajatii cu branduri faimoase, care au o lunga istorie si traditie in spate. Experienta va fi unica si deosebita.

Autor: iAgency

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#bauturi, #bauturi de lux, #companii, #petreceri companii , #Stiri Companii