Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Companii > Stiri Companii
A   A   A

StartUp în eCommerce, un nou curs online de la Gomag pentru antreprenorii din România

StartUp în eCommerce, un nou curs online de la Gomag pentru antreprenorii din România
FOTO: gomag.ro
Echipa Gomag prezintă în Academia de eCommerce un nou curs online, în proces de îmbunătățire continuă, pentru antreprenorii care își doresc un magazin online profitabil în 30 de zile.
Cursul online StartUp în eCommerce include 15+ lecții video live și preînregistrate, un material PDF original cu provocări și activități pentru 30 de zile, suport de curs dedicat în format fizic, +12 checklist-uri PDF, și reunește +15 experți în eCommerce, implicați activ în piață.

Cursanții StartUp în eCommerce pot interacționa cu trainerii atât în cadrul sesiunilor live, cât și într-un grup exclusiv.

Sesiunile live sunt organizate periodic, iar cursanții au acces la înregistrări pe viață, inclusiv la cele adăugate ulterior, fără niciun cost suplimentar.

StartUp în eCommerce - rețeta exactă pentru a deschide un magazin online în 30 de zile

Comerțul electronic în România avansează pe zi ce trece, în timp ce consumatorii fac cumpărături online în valoare de peste 15 milioane de euro în fiecare zi.

Așadar, un magazin online oferă o suită de oportunități pentru toți cei interesați să își facă un business propriu: un public cu obiceiuri formate, soluții avansate de intrare rapidă pe piață și bugete consistente alocate cumpărăturilor.

Cursul StartUp în eCommerce asigură informații și formule practice de intrare pe această piață, și generare vânzări într-un termen de 30 de zile, cu condiția să existe implicare din partea antreprenorilor și a echipelor lor.

Cursul online pornește de la procesul exact de identificare a produselor și furnizorilor și ghidează cursanții prin aspecte de bază pentru înființarea firmei, crearea magazinului online și lansarea unui site optimizat din start.

Conține, de asemenea, pașii de parcurs pentru o lansare rapidă, de impact, dar și strategii eficiente de marketing - SEO, reclame plătite, sales funnel, content marketing și fidelizarea clienților.

Pe lângă lecțiile preînregistrate, cursanții au acces la sesiuni live periodice, unde pot adresa întrebări direct trainerilor, astfel încât să primească răspunsuri specifice nevoilor și ideilor lor de afaceri. Acestea sunt interacțiuni extraordinar de valoroase, ce nu se întâmplă în fiecare zi.

Rezultatul este un sistem la îndemână, eficient și dovedit că funcționează în rândul a mii de afaceri. E un curs online care îți arată pas cu pas cum și ce să faci pentru a avea succes în eCommerce.

Să vinzi online nu este nici greu, nici o pierdere de bani, mai ales când te bazezi pe experiența combinată, de câțiva zeci de ani pe piață, a trăinerilor StartUp în eCommerce.

Pentru cine e cursul online StartUp în eCommerce

StartUp în eCommerce a fost gândit cu antreprenorii începători în minte. Este vorba de oamenii dispuși să investească pentru a aduce la realitate o idee de business și a face profit, pe o piață în creștere.

De asemenea, cursul este potrivit pentru antreprenorii care au lansat deja o afacere online. Pentru cei care știu că magazinul lor online existent poate să vândă mai mult.

Dar e și pentru cei care au o afacere fizică, locală, și doresc să își extindă vânzările, printr-o prezență online consistentă: magazin online și o strategie de marketing omnichannel.

Nu în ultimul rând, StartUp în eCommerce ajută comercianții care vând produse pe un marketplace să își consolideze un brand propriu și un canal de vânzări asupra cărora sunt 100% în control.

Înscrierile la cursul StartUp în eCommerce sunt deschise permanent, iar cursanții sunt încurajați să participe în timp real la sesiunile live, pentru a interacționa direct cu trainerii prezenți.

Informații suplimentare despre cursul eCommerce pot fi găsite în Academia Gomag.

Despre Academia de eCommerce Gomag

Cursul StartUp în eCommerce este realizat de echipa Academia de eCommerce Gomag, cei care dezvoltă și platforma eCommerce Gomag, board game-ul GoFunnel, precum și o mulțime de resurse pentru educarea pieței de comerț electronic din România: podcastul Doza de eCommerce, evenimente, webinarii și conținut în multiple forme.

Înregistrează-te acum academia.gomag.ro/ecommerce/curs-online-startup-in-ecommerce
Facebook ShareTweet
 Marti, 17 Mai 2022, ora 17:56
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 930 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor