Top cinci cele mai apreciate cadouri corporate

Marti, 20 Aprilie 2021, ora 15:45
728 citiri
Top cinci cele mai apreciate cadouri corporate
cadouri corporate FOTO: Pexels.com

Angajatii care se simt apreciati la locul de munca sunt mult mai productivi si mai implicati in activitatile pe care le desfasoara. Marcarea, prin intermediul unui cadou si al unei mici petreceri, unor evenimente speciale ale vietii de la birou, precum aniversari ale angajatilor, promovari, sarbatori, poate oferi fiecarui angajat, nu doar beneficiarului, sentimentul ca lucreaza intr-un loc unde este cu adevarat pretuit. In plus, cadourile corporate de stimulare pentru echipele care lucreaza in mod direct cu clientii, cum ar fi vanzarile, marketingul si asistenta pentru clienti, pot spori productivitatea si satisfactia la locul de munca, imbunatatind zilnic activitatea companiei. In general, cadourile apreciate de angajati ii pot stimula intr-un mod in care laudele verbale sau evaluarile anuale pur si simplu nu o pot face. Care sunt cele mai apreciate cadouri corporate de catre angajati? Iata cinci idei!

1. Cadouri personalizate

Cand vorbim de cadouri personalizate, nu este vorba despre produse care au logo-ul firmei, ci despre acele cadouri care poarta initialele sau chiar numele destinatarului acestui dar. Ideal ar fi ca acest cadou personalizat sa fie legat de interesele profesionale, hobby-urile sau pasiunile persoanei careia ii este adresat. In cazul in care persoana respectiva nu are sau nu si-a dezvaluit vreo pasiune anume, se poate opta pentru un cadou practic, de exemplu un portmoneu de calitate, cu initialele destinatarului stantate discret pe o latura.

2. Cadouri gourmet

Toata lumea apreciaza un cos cu produse gastronomice de lux. Poti alege o varietate de produse, de la fois gras si branzeturi rafinate, pana la bomboane de ciocolata, cafele si ceaiuri speciale. Bineinteles, vinurile sau bauturile spirtoase de calitate vor fi si ele apreciate de carte destinatari. Pentru ca aici vorbim despre un cadou mai curand generic, este important sa adaugi si o felicitare care sa transmita, in cateva randuri, aprecierea companiei.

3. Vouchere cadou

Multe companii prefera sa ofere angajatilor vouchere la diferite magazine online, astfel incat angajatii sa isi poata alege singuri cadoul pe care si-l doresc sau un obiect practic de care au nevoie in viata personala sau acasa. In felul acesta fiecare primeste exact ceea ce isi doreste si acesta este si motivul pentru care angajatii prefera astfel de vouchere. Desigur, un astfel de cadou poate fi totusi insotit si de un obiect care sa ii aminteasca angajatului de colegi. Nu trebuie sa fie ceva grandios, ci o simpla atentie, cum ar fi o rama foto sau un album de fotografii.

4. Gadgeturi

Si gadgeturile reprezinta un cadou foarte apreciat de catre angajati. In functie de bugetul pe care il are la dispozitie compania pentru astfel de activitati, dar si de pasiunile angajatului care urmeaza sa primeasca acest cadou, se pot alege gadgeturi cum ar fi castile wireless, un incarcator wireless, un smart watch sau o bratara fitness.

5. Cadouri pentru birou

Daca firma la care lucrezi doreste sa ureze bun venit in echipa unui nou angajat, prin intermediul unui mic cadou, sunt sanse destul de mari sa nu se cunoasca prea multe detalii despre hobby-urile sau pasiunile sale, astfel incat darul sa fie personalizat. In acest caz, un cadou pentru birou poate fi foarte potrivit. O lampa de birou deosebita, un calendar de birou elegant sau chiar un set de pixuri de buna calitate pot fi considerate cadouri excelente.

Cadourile corporate sunt o modalitate foarte buna de a crea o conexiune sau de a consolida relatia dintre angajator si angajat. Ii face pe angajati sa se simta apreciati si acest lucru se vede in implicarea si productivitatea lor. Alese cu grija, cadourile corporate devin investitii pe termen lung si simboluri ale unei loialitati reciproce.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#cadouri, #cadouri corporate, #idei cadouri corporate , #Stiri Companii