Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Companii > Stiri Companii
< >4 / 6 stiri
A   A   A

Moșia preferată de Nicolae Ceaușescu de la Predeal, scoasă la vânzare. Ce preț are domeniul impunător

Moșia preferată de Nicolae Ceaușescu de la Predeal, scoasă la vânzare. Ce preț are domeniul impunător
Vila lui Ceaușescu de la Predeal, scoasă la vânzare FOTO brasovnet.ro
Una dintre vilele de protocol folosite de Nicolae Ceausescu a fost scoasa la vanzare.
Mosia de la Predeal unde Ceausescu venea in perioada in care ocupa functia de de adjunct al ministrului Fortelor Armate va putea fi cumparata, iar pretul cerut de actualii proprietari este de peste 1 milion de euro, potrivit brasovnet.ro.

Vila impunatoare a fost construita in stil traditional care aminteste de casele cu cerdac din zona munteneasca a Romaniei. Imobilul a primit denumirea de "Vila Ceausescu" datorita utilizarii ei de catre fostul dictator comunist in perioada 1950 - 1958.


Conform jurnalistilor de la Click, cladirea a fost construita in 1927, are un etaj, opt camere si trei bai, o amprenta la sol de 161 metri patrati, o suprafata de teren de 1.350 de metri patrati si o suprafata construita de 322 de metri patrati. Ea se afla pe strada Nicolae Balcescu din Predeal.

Pretul de achizitie al vilei de protocol, in care Nicolae Ceausescu a locuit pentru o perioada, depaseste un milion de euro. ...citeste mai departe despre "Mosia preferata de Nicolae Ceausescu de la Predeal, scoasa la vanzare. Ce pret are domeniul impunator" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 05 August 2022, ora 11:43
 Sursa: Business24

 Articol citit de 628 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor