Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Credite > Stiri Credite
A   A   A

Cum sa ai banca ta "la purtator" si cat te costa un astfel de serviciu

Cum sa ai banca ta "la purtator" si cat te costa un astfel de serviciu
Foto: Pixabay.com
Banca "la purtator" a devenit un serviciu destul de des intalnit in Romania, el fiind cunoscut drept banking online sau internet banking. Acest serviciu iti permite sa faci aproape orice tranzactie uzuala de pe un dispozitiv conectat la internet.
Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Educatie Financiara,, cum sa folosesti online bankingul in avantajul tau.

In general, aceste tranzactii sunt gratuite si se realizeaza instant, fara a fi nevoie sa treci pe la ghiseul bancar, mai ales in conditiile speciale in care functionam cu totii in aceasta perioada de pandemie.

La ce poti folosi, in general, online banking-ul:

* Verificarea, in orice moment, a balantei de cont;* Plata facturilor si transferul de bani catre alte conturi;* Verificarea creditelor, a economiilor si a altor produse pe care le folosesti;* Verificarea extraselor de cont;* Realizarea de standing orders;* Realizarea de investitii, daca ai conturile legate intre ele.

Platile tale vor fi efectuate intre conturile deschise la aceeasi institutie bancara si procesate aproape imediat, banii ajungand, in cateva secunde sau minute, dintr-un cont
in altul.
Mai mult, optiunea de precompletare a campurilor cu informatii este una foarte utila si salvatoare de timp. Astfel, singurele informatii ramase de completat sunt suma si detaliile privind transferul.


Rubrica Educatie financiara este sustinuta de Libra Internet Bank.

CITESTE SI:

Cardul bancar pentru copii. Cum ii inveti pe cei mici sa cheltuiasca responsabil

Motivele pentru care e bine sa economisesti prin intermediul unei pensii private facultative

Pot achizitiona o casa prin credit daca sotul/sotia a avut restante la banca? ...citeste mai departe despre "Cum sa ai banca ta "la purtator" si cat te costa un astfel de serviciu" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 14 Octombrie 2020, ora 10:30

 Articol citit de 1228 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor