Fa-ti un Selfie in Elvetia!

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 15:45
2209 citiri
Fa-ti un Selfie in Elvetia!

La Romanian International Bank, Iarna se numara cadourile! Acum poti fi chiar tu Mos Craciun pentru cei dragi! Cu un Credit Selfie de nevoi personale de la RIB, toate bucuriile tale de sarbatori intra in acelasi cadru.

Mai exact, iti faci un credit avantajos, ii faci fericiti pe cei dragi si, ca rasplata, poti castiga prin tragere la sorti o excursie de o saptamana la schi in Elvetia, care iti acopera cheltuielile de transport, cazare si masa pentru 2 persoane, sau alte sute de premii, oferite instant in sucursalele RIB, in limita stocului disponibil.

Ce alte beneficii te asteapta cu un Credit Selfie?

  • Obtii aprobare rapida, in doar 24 de ore.
  • Poti umple cosul de cumparaturi cu tot ce iti doresti, deoarece un credit Selfie iti aduce pana la 90.000 de lei, cu posibilitate de refinantare, chiar si atunci cand ai un grad de indatorare ridicat.
  • Beneficiezi de costuri avantajoase si transparente.

Ce trebuie sa faci? E simplu.

  • Intri pe www.creditulselfie.ro, completezi formularul si esti apelat in scurt timp de un reprezentat RIB care iti va furniza toate informatiile de care ai nevoie.
  • Iti depui dosarul cu toate documentele necesare in orice sucursala RIB si astepti aprobarea creditului.
  • Dupa confirmare, intri automat in tragerea la sorti pentru marele premiu - o excursie in tara super-selfie-urilor de iarna, Elvetia, sau poti primi in limita stocului disponibil, o pereche de manusi de schi care sa iti permita sa iti faci Selfie-uri chiar de pe partie.

Fa-i fericiti pe cei dragi si bucura-te de cele mai frumoase momente! Iarna ta arata si mai bine intr-un Selfie!

Pentru un credit in suma de 25.000 lei, pe termen de 5 ani, rata anuala a dobanzii variabile este de 10,38% (pentru ROBOR la 3 luni de 1,88% valabil in data de 05.11.2014), rata lunara de 536 lei, suma totala platibila de 32.407 lei, DAE de 11,38%.

Promotia "Iarna se numara cadourile cu creditul Selfie" este valabila in perioada 01.12.2014 - 28.02.2015, valoarea totala bruta a premiilor fiind de 15.116,77 lei. Regulamentul promotiei este disponibil pe www.creditulselfie.ro.

#credit Selfie RIB, #credit vacanta ski, #credit RIB , #Credite banci