Imprumut cu Masina - credit sigur si rapid, in doar o ora

Marti, 12 Mai 2015, ora 12:23
3010 citiri
Imprumut cu Masina - credit sigur si rapid, in doar o ora

Imprumut cu Masina este o institutie financiara nebancara din Bucuresti care iti ofera credite cu garantii auto in maxim o ora de la aprobarea finantarii.

Tot ce trebuie sa faci e sa mergi cu masina la sediul institutiei, sa primesti o evaluare a acesteia, iar apoi sa iti ridici banii in numerar. Acestea sunt beneficiile de care te poti bucura daca doresti un credit de la Imprumut cu Masina.

Beneficiezi de un comision avantajos

Institutia financiara nebancara Imprumut cu Masina nu percepe comisioane in plus fata de dobanda lunara. Aceste conditii de creditare sunt cele mai avantajoase de pe piata in ziua de azi, spune compania. Comisionul ce trebuie achitat in urma imprumutului este dedus din impozitul pe profit, in cazul firmelor

Institutie nebancara de incredere

Imprumut cu Masina este singura institutie financiara nebancara ce ofera credite cu garantii auto in cele mai avantajoase conditii, explica reprezentantii companiei. Dupa ce masina ta a trecut de o evaluare a institutiei, primesti banii in maxim o ora, numerar sau prin transfer bancar, dupa cum preferi

Acreditare BNR

Institutia se afla sub controlul strict al Bancii Nationale a Romaniei, cu numarul RE-PJR-41 036424/27.05.2014 inscris in Registrul de Evidenta.

Masina ta este pastrata in conditii excelente

Pe langa faptul ca parcarea in care sunt pastrate masinile clientilor este monitorizata video si fizic 24 de ore din 24, clientul poate veni oricand sa isi verifice autoturismul.

Proces simplu de creditare

Procesul de creditare oferit de Imprumut cu Masina este unul simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi sediul institutiei din Splaiul Independentei nr 319, Bucuresti pentru a primi o evaluare a masinii tale.

Dupa ce expertii din domeniu au evaluat autoturismul, trebuie doar sa semnezi contractul pentru a primi creditul. Dupa ce contractul a fost semnat, proprietarul sau imputernicitul proprietarului autoturismului poate ridica banii numerar direct de la sediul institutiei. Banii se acorda in numerar sau prin transfer bancar, la alegerea clientului.

Daca ai nevoie de un credit rapid, fara prea multa bataie de cap si cu toate actele in regula, atunci contacteaza institutia financiara nebancara Imprumut cu Masina online sau la sediul acesteia din Bucuresti, la adresa Splaiul Independentei nr 319, din Sema Parc. Pe langa faptul ca imprumutul de care ai nevoie ti se va acorda in cel mai scurt timp, te vei bucura si de colaborarea cu o institutie financiara acreditata si de incredere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imprumut masina, #credit masina, #imprumut cu masina , #Credit auto