Imprumuturi garantate cu masina, pentru nevoi personale sau... de business

Luni, 01 August 2016, ora 14:54
1857 citiri
Imprumuturi garantate cu masina, pentru nevoi personale sau... de business

Piata de creditare din Romania este tot mai efervescenta, caci dincolo de banci au aparut o multime de IFN-uri care ofera micro-credite, pe termen scurt, avand avantajul unei acordari mai rapide. Totusi, cele din urma limiteaza valoarea imprumuturilor la sume extrem de mici.

Pentru imprumuturi acordate pe loc, dar de mai mare valoare si cu birocratie minima, o noua varianta isi face loc pe piata: credit cu garantie auto.

Creditul cu gaj auto este posibil prin sistemul de amanet auto. Atentie, exista case de amanet care ofera astfel de servicii, dar cel mai bine este sa se aleaga o companie specializata, asa cum este spre exemplu AutoKredit. Aceasta ofera exclusiv imprumuturi garantate cu masina, are experienta consistenta in acest sector si si-a perfectionat de-a lungul timpului serviciile de amanet auto. Fiecare detaliu este pus la punct, existand inclusiv parcare proprie (supravegheata video, ba chiar cu acces online permanent de catre client, pe baza unor date dedicate).

La AutoKredit, totul este transparent si clar, singurul cost fiind comisionul de amanet auto - maximum 0,3% din valoarea masinii (se poate negocia pentru perioade mai mari sau pentru sume mai mari imprumutate). Valoarea creditului maxim depinde de valoarea masinii - evaluarea gratuita se face pe loc. Banii se acorda de asemenea pe loc, imediat ce contractul este semnat. Nu exista costuri ascunse.

Imprumuturile garantate cu masina sunt ideale pentru anumite nevoi personale, dar foarte des clientii solicita astfel de credite si pentru... nevoi de business. Antreprenorii pot avea in anumite momente nevoie de bani rapid, pe termen scurt, pentru a face anumite plati, pentru a profita de anumite oportunitati. In lipsa unor lichiditati suficiente, antreprenorul poate garanta (ca persoana fizica) cu masina sa, care va ramane drept garantie pe termen scurt la AutoKredit - poate fi vorba de cateva zile, cateva saptamani sau chiar mai mult de o luna.

AutoKredit ofera insa in mod direct amanet auto si pentru persoane juridice. Astfel, se pot amaneta inclusiv automobile inmatriculate pe numele unor societati comerciale. In acest caz, sunt necesare anumite copii ale unor acte ale societatii.

Exista multe persoane care apeleaza adesea la amanet auto, profitand de avantajele unui imprumut rapid si cu costuri rezonabile, primit fara a fi necesare documente de venit. Sediul AutoKredit.ro din Bucuresti este situat in sectorul 4 - Calea Vacaresti nr. 257. Compania de amanet auto este infiintata in anul 2010 si autorizata de BNR. La AutoKredit, practic nu exista riscul de a pierde masina: aceasta poate fi oricand pusa la vanzare direct de proprietar, care se va asigura astfel ca obtine un pret corect.

#credite personale amanet auto, #imprumut garantie masina , #Credite nevoi personale