Modalităţile de plată a ratelor la KRUK te ajută să stingi datoriile rapid şi confortabil

Miercuri, 26 Ianuarie 2022, ora 16:30
1990 citiri
Modalităţile de plată a ratelor la KRUK te ajută să stingi datoriile rapid şi confortabil
plata rate FOTO: stock.adobe.com/ro

Când în discuţie intra modalităţi de platarapide şi confortabile, în mod cert este vorba despre plăti online, inclusiv pentru ratele datoriilor.

În plus, cei care aleg să facă plăti online la KRUK, beneficiază şi de alte avantaje semnificative. Securitatea, de exemplu, este o caracteristică a plăţilor online, atât în ceea ce priveşte procesul tehnic (plata efectivă), cât şi în ceea ce priveşte siguranţa persoanei care efectuează plată, în contextul în care expunerea prelungită în spaţiul public nu mai este atât de sigură în perioada pandemiei.

3 modalităţi de plată online la KRUK

Orice persoană cu datorii gestionate de această companie poate să facă plata ratelor rapid pe e-KRUK.ro, având la dispoziţie următoarele modalităţi:

Plata cu cardul, prin accesarea contului eKRUK

Este un tip de plată avantajos, pentru că acei clienţi care dispun de un cont pe platformă, logându-se, pot şti, între altele, la orice oră din zi cât mai au de plătit din datorie. Prin utilizarea unui cârd de debit pot să plătească întreaga suma de bani datorată sau doar rata pe care şi-au asumat-o.

Prin semnarea unui Angajament de plată, prin care clientul îşi asumă să plătească rate pe care singur le stabileşte, se pot evita consecinţele neplăţii unui credit de nevoi personale, de exemplu – neplata din cauza căreia creditorul iniţial a cesionat datoria la KRUK.

Plata cu cardul, fără ca persoană datoare să aibă cont pe platforma eKRUK

Un tip de plată avantajos pentru client prin faptul că îl ajută să câştige timp. Prin urmare, clientul îşi poate plăti rapid datoria, dar fără cont de utilizator pe platformă, el nu are acces la stadiul acesteia. Procesul efectiv de plată constă în completarea unor date importante pentru înregistrarea corectă a platii şi introducerea datelor cardului bancar de pe care se face plată.

Plata online prin link securizat

Este un tip de plată pentru care clientul are la dispoziţie un formular online cu câmpuri precompletate cu datele dosarului la KRUK. Clientul trebuie să facă o solicitare la KRUK pentru a primi prin SMS sau e-mail un link care, odată accesat, îl transfera pe o platformă securizată în care poate să efectueze plată cu cardul de debit.

Avantaje ale plăţilor online la KRUK

Modalităţile de plată online la KRUK sunt sigure şi simplu de efectuat, fiind realizate prin intermediul platformei securizate PayU. Procesul necesită introducerea unor informaţii simple: numele şi prenumele posesorului cardului, adresa de e-mail, telefonul; numărul cardului, dată de expirare şi codul CVV2/CVC2.

Toate modalităţile de plată menţionate anterior pot contribui semnificativ la evitarea consecinţelor negative ale neplăţii datoriei. Clienţii responsabili evita astfel inclusiv procesul de executare silită, plata în rate având ca rezultat ştergerea datoriei în momentul în care va fi în întregime achitată.

Plătind online, clienţii KRUK beneficiază de control asupra plăţilor efectuate, primind online dovadă de confirmare a plăţii; nu trebuie să iasă din casa pentru a-şi plăti ratele, fiind suficient să deţină un dispozitiv cu care să intre pe Internet (telefon, tableta, calculator); îşi pot plăti ratele la orice oră din zi şi sunt continuu în siguranţă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#modalitati de plata, #plata rate, #modalitatid e plata rate , #Credite bancare