O tehnologie noua marcheaza revolutia in shopping-ul online

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 11:55
1563 citiri
O tehnologie noua marcheaza revolutia in shopping-ul online

Online-Online este o tehnologie Credius Invented, prima de pe piata romaneasca ce permite creditarea 100% online a cumparaturilor facute pe internet. De la inceputul lui 2015 ea este disponibila pentru magazinele online ce opereaza in Romania, devenind in consecinta disponibila pentru clientii acestora, care pot cumpara pe credit simplu si rapid, de pe canapeaua de acasa, orice bun de consum isi doresc.

"Este o revolutie pe piata de creditare din Romania. In acest moment nu mai exista nici o alta metoda de a obtine un credit pentru bunuri de consum folosind doar canalul online, fara acte suplimentare, deplasari si alte complicatii", declara Andrei Buzgan, CEO Credius IFN.

"Desi se prezinta ca fiind credite online, toate celelalte produse sunt in realitate semi-online si implica interactiuni offline si destul de multa bataie de cap. Online-Online face accesarea unui credit incomparabil mai simpla", mai spune el.

Simplitatea vine in primul rand din integrarea procesului de creditare in procesul de comanda online si livrare. Practic, cumparatorul face comanda pentru bunul pe care si-l doreste, comanda care include si completarea cererii pentru credit, la care i se da raspunsul in 60 de minute. Apoi, primeste cumparaturile acasa, impreuna cu actele pentru credit, pe care le semneaza cu aceasta ocazie.

Astfel, cumparatorii beneficiaza de cel mai simplu mod de a achizitiona bunul de care au nevoie, in timp ce magazinele online isi pot creste rata de conversie pe site, transformand mai multi cumparatori potentiali in cumparatori reali, si pot creste valoarea cumparaturilor efectuate.

Valoarea creditului poate varia de la 400 pana la 10.000 RON, cu un termen de rambursare de la 10 pana la 60 de luni, fara nicio limita de varsta.

Prezent pe piata romaneasca din 2013, Credius / credius.ro, membra a grupului New Century Holdings din Statele Unite, este o institutie financiara non-bancara dinamica, indrazneata, in plina ascensiune. Credius isi desfasoara activitatea prin intermediul a 30 puncte de lucru in Bucuresti si in alte orase din tara si are parteneriat cu mai mult de 250 de magazine si magazine online.

#Credius online, #creditare magazine online, #tehnologie Credius Invented, #creditare cumparaturi internet , #Credit online