Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Credite > Stiri Credite
A   A   A

Pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a negocia bine cu banca restructurarea creditului

Pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a negocia bine cu banca restructurarea creditului
Foto: Pixabay.com
In cazul in care ai inceput sa ai probleme cu returnarea creditului, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa stabilesti o intalnire cu reprezentantii bancii. Apoi, va trebui sa le povestesti angajatilor bancii toate problemele financiare pe care le ai, dar si cele la care te astepti pe viitor.
Nu te sfii sa spui adevarul, te va ajuta mai mult in aceasta etapa decat dupa. In plus, de cele mai multe ori cand apar astfel de probleme, intervine si rusinea. Las-o deoparte! De felul in care interactionezi acum depinde viitorul tau financiar.

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, ce pasi trebuie sa urmezi in cazul restructurarii creditului.

La o prima discutie, ofiterul de credit iti va spune care sunt posibilitatile de restructurare a creditului, va face mai multe simulari pentru un nou plan de rambursare si veti decide impreuna care este cel mai convenabil pentru tine.

Dupa ce ai semnalat bancii toate problemele pe care le ai, se va trece la completarea documentatiei aferente, iar dupa ce aceasta este realizata banca va analiza si va lua o decizie care sa fie benefica pentru ambele parti.

Creditorul vrea ca, prin restructurarea unui imprumut, sa obtina o solutie de rambursare avantajoasa care sa te ajute pe toata perioada dificila, dar sa si pastreze un nivel de risc rezonabil al creditului.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.


CITESTE SI:

Cum sa iti inveti copilul sa puna bani deoparte. Metoda de acasa, practicata ca la banca

Depozitele in lei sau cele in valuta: care sunt mai avantajoase

Regula 75-15-10. Organizeaza-ti banii in cel mai eficient mod ...citeste mai departe despre "Pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a negocia bine cu banca restructurarea creditului" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 06 Octombrie 2020, ora 08:30

 Articol citit de 1311 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor