Pentru creditele Ferratum nu trebuie sa iesiti din casa pana nu va este aprobata cererea

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 17:40
2516 citiri
Pentru creditele Ferratum nu trebuie sa iesiti din casa pana nu va este aprobata cererea
Foto: Comunicate de Presa

Ferratum ofera solutii de creditare super rapide. Creditele Ferratum sunt aprobate fara sa fie necesar ca solicitantul sa iasa din casa sau sa trimita vreun act. Aprobarea creditului se obtine de acasa. Creditul este potrivit nevoilor rapide, urgente si are un plafon maxim de 1290 lei.

Un aspect destul de incomod, in cazul microcreditelor ce se acorda in Romania de catre diverse institutii bancare sau nebancare, este acela al drumurilor ce trebuie facute in vederea obtinerii unui astfel de imprumut, drumuri uneori dificile, peste-mana sau chiar imposibil de facut daca solicitantul in cauza este o persoana extrem de ocupata, invarsta sau bolnava, care se deplaseaza cu dificultate.

Pentru ca, asa cum scrie peste tot, microcreditele se adreseaza oricarei persoane cu varsta peste 24 de ani ce dispune de un venit lunar, Ferratum vine in intampinarea clientilor sai cu noi solutii menite sa simplifice procedurile atat din punctul de vedere al solicitantului cat si al consultantului. Astfel daca aveti nevoie de bani urgent pentru a rezolva o situatie neprevazuta, dupa ce v-ati asigurat ca aveti posibilitatea de a returna imprumutul in termen de maxim 45 de zile, nu va ramane decat sa depuneti, online, o solicitare. Nu trebuie sa iesiti din casa, nu trebuie sa faceti niciun drum!

Intrati pe siteul www.ferratum.ro daca este prima data cand apelati la un imprumut rapid (dupa a doua oara puteti da un simplu SMS), completati cererea cu datele personale si o trimiteti, urmand ca in termen de cateva ore, daca este o zi lucratoare, sa primiti raspunsul.

Nu trebuie sa scanati documente, sa le trimiteti si nici sa va deplasati la sediile Ferratum pentru a face dovada numelui, a venitului, a vechimii in munca si nici macar pentru a semna vreun contract. Singurul drum pe care il veti avea de facut, va fi pentru ridicarea banilor, abia dupa confirmarea aprobarii imprumutului, ce se face telefonic. Dupa ce ati primit confirmarea, va trebui sa iesiti din casa pentru a intra in posesia banilor solicitati.

Aveti un singur drum de facut si acesta, pentru a va fi usor de parcurs, la cea mai apropiata sucursala bancara partenera. Singurul act de care aveti nevoie este buletinul.

In felul acesta, microcreditele Ferratum se pot obtine foarte simplu, de catre oricine are probleme financiare urgente, bucurandu-se de discretie maxima si tot confortul lipsei drumurilor sau al demersurilor administrative complicate, simplitatea procedurii facand o suma de bani de care aveti nevoie rapid, mult mai usor accesibila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#creditele Ferratum, #solutii de creditare , #Ghid credite