Peste 1000 de microcredite acordate online in mediul rural in ultimele 2 luni

Marti, 03 Iunie 2014, ora 16:46
2177 citiri
Peste 1000 de microcredite acordate online in mediul rural in ultimele 2 luni

Ferratum Romania, companie financiara non-bancara, membra a grupului finlandez Ferratum este prezenta si in Romania incepand cu luna martie 2014. Oferta sa consta in acordarea de microcredite romanilor intr-o maniera inovatoare, facila si rapida, evitand complicatiile in ceea ce priveste deplasarea la unitati bancare sau volumul mare de acte necesar.

Microcreditul este un credit redus, cu o perioada scurta de rambursare (15-45 de zile in functie de suma solicitat) ideal pentru rezolvarea unor situatii financiare urgente care nu pot astepta salariul sau pensia urmatoare.

Prezenta pe piata romaneasca de numai 2 luni, compania Ferratum ofera servicii exclusiv prin intermediul online-ului prin site-ul www.ferratum.ro. O surpriza mare pentru cei din conducerea companiei a fost ca un procent destul de ridicat din solicitarile de acordare de imprumuturi provine din mediul rural.

"Dispunem de experienta mare a grupului in toate cele 17 tari din Europa care au precedat investitiei in Romania, dar nu ne asteptam la un procent atat de ridicat de cereri din mediul rural. Peste 40% din imprumuturi (putin peste 1000) au fost acordate locuitorilor din zone rurale care dispun de acces la Internet. Am reusit sa acordam credite chiar si unor persoane care nu au avut niciodata deschis un cont bancar. Avem avantajul ca am demarat un parteneriat cu liderul pe piata bancara in materie de unitati deschise, prin intermediul caruia clientii nostri pot ajunge foarte repede la banii imprumutati si nu solicitam nici un fel de act pentru a valida creditul. Totul se desfasoara online. Nu e nevoie decat de acces la internet si de un telefon mobil pe care sa puteti fi contactat si pe care il puteti folosi ulterior pentru a solicita credite direct prin sms.

Vrem sa mentionam ca nu propunem o solutie de creditare ieftina si ca nu trebuie sa se abuzeze de serviciile noastre. Ne dorim ca sa ne adresam unor clienti responsabili care nu isi depasesc gradul de indatorare frecvent si care apeleaza la noi doar in situatii izolate. Le oferim tuturor clientilor transparenta totala si suport pe toata perioada creditarii." a declarat Marius Solescu Manager Ferratum Romania.

Datorita transparentei cu care se lucreaza, a usurintei cu care se poate obtine imediat un microcredit online si in special bazandu-se pe experienta mare a grupului, Ferratum isi propune sa devina un jucator important pe piata micro-creditelor din Romania si sa ofere solutii atractive pentru clienti indiferent daca provin din mediul urban sau mediul rural.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#microcredite online, #microcredite mediul rural, #microcredite Ferratum , #Credit online