Scapă de problema perioadelor lungi de scadență cu Omnicredit

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 18:20
702 citiri
Scapă de problema perioadelor lungi de scadență cu Omnicredit
FOTO omnicredit.ro

De peste 15 ani activăm în sectorul financiar-bancar, timp în care am observat care sunt cele mai frecvente probleme cu care micii antreprenori se confruntă în drumul lor spre concretizarea unei afaceri. Acest lucru a reprezentat punctul de plecare pentru dezvoltarea primei platforme fintech de micro finanțare din România, care are că principal scop susținerea dezvoltării întreprinderilor mici și a micro întreprinderilor. Propunem trei mari categorii de forme de finanțare pentru persoane juridice, dintre care, pentru afacerile care emit facturi în schimbul prestării unor servicii, soluțiile de factoring se dovedesc a fi cele mai eficiente: https://omnicredit.ro/factoring/.

Ce este factoringul?

Este metodă prin care tu, în calitate de companiei prestatoare de servicii, vei putea încasa rapid banii de pe urmă facturilor emise, fără să fie nevoie să aștepți expirarea perioadei de scadență. Termenele de 30, 60 sau chiar 90 de zile până la încasarea câștigurilor reprezintă principala problema în gestionarea bugetelor, iar noi te vom ajută să scapi de ea.

Întreg demersul este mai simplu decât te-ai fi putut gândi. Totul se realizează între trei părți implicate: factor, aderent și debitor. Noi (factorul) ne angajăm să plătim facturile în curs direct către ține (aderent), fără să fii nevoit să pui presiune pe client (debitor) pentru a urgență plata. Îți vîram banii instant, direct în cont, urmând că debitorul să facă tranzacția direct către noi, la momentul la care ar fi trebuit să o facă către ține. Totul în schimbul unui comision de doar 3%, fără să existe risc de îndatorare, datorită faptului că avem în curs un ciclu continuu pe care îl urmează banii.

Ce avantaje îți garantează această soluție?

În principiu, factoringul te va ajută să scapi de problemele legate de gestionarea generală a bugetului. Dar ce înseamnă acest lucru mai exact? Vei observă în primul rând îmbunătățiri în raport cu fiecare categorie cointeresată.

Pentru că nu vei mai înregistra întârzieri la plata salariilor, angajații vor fi motivați să dea mai mult randament, ceea ce se va reflectă în calitate producției.

Atunci când achiți integral materiile prime și alte astfel de aspecte corelate, furnizorii îți vor face reduceri semnificative și oferte care vor cântări la costul final.

Și în raport cu taxele și facturile există o parte pozitivă. Nu vei mai avea de suportat penalitățile cauzate de întârzieri.

Nu în ultimul rând, nu vei mai fi nevoit să faci presiuni asupra clienților în vederea achitării înainte de termen, fapt ce va va permite să va concentrați pe lucruri mai importante legate de relația voastră de colaborare pe termen lung.

Toate aceste lucruri îți vor conduce afacerea către un trend ascendent, fapt care te va ajută să depășești stadiul de microîntreprindere și să te poți dezvoltă mult mai repede și ușor.

De ce să alegi Omnicredit?

Dată fiind poziția pe care o ocupăm pe piață și toată experiență dobândită în acest domeniu de activitate, avem o baza suficientă de soluții pe care să ne sprijinim serviciile. Cu alte cuvinte, opțiunile noastre de finanțare au venit că un răspuns la nevoile celor că ține, fundamentandu-se pe probleme reale, la care nu existau soluții atât de facile.

În plus, nu îți impunem condiții stricte pe care trebuie să le îndeplinești pentru a fi eligibil de a apela la factoring și nici procese greu de parcurs pentru implementarea lui. Dacă firma ta a avut activitate economică în ultimele trei luni, poți accesa fără probleme platforma noastră. În doar câteva minute completezi formularul și transmiți solicitarea, iar răspunsul în vei primi în câteva ore. Dacă acesta este pozitiv, vom transmite spre semnare contractul și vom putea începe să derulăm colaborarea chiar în aceeași zi.

#omnicredit, #perioade scadenta, #credit , #Stiri Credite