Cele mai ciudate produse McDonald's: McLobster si Samurai Pork Burger (Galerie FOTO)

Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 12:21
4859 citiri
Cele mai ciudate produse McDonald's: McLobster si Samurai Pork Burger (Galerie FOTO)

Meniurile de la McDonald's sunt cunoscute in toata lumea, dar in anumite regiuni ale globului printre produsele lantului de restaurante fast-food pot fi gasite si mancaruri specifice fiecarei tari.

Orice consumator de produse fast-food stie ca in general meniurile de la McDonald's sunt standard. Cu toate acestea, in unele tari lantul de restaurante devenit celebru in lume vinde anumite produse cu specific pentru fiecare regiune culturala.

McDonald's a incercat sa adapteze astfel produsele pe care le ofera in functie de traditiile culinare ale fiecarei regiuni de pe glob. De exemplu, in India, unde consumarea carnii de vita este interzisa, McDonald's ofera meniuri vegetariene care includ sandwich-uri precum "Big Spicy Paneer Rap".

Big Spicy Paneer Rap

Restaurantele McDonald's din Turcia ofera, pe langa anumite produse standard, un burger numit "Kofteburger" sau pentru micul dejun preparatul "McMollete", bazat pe un fel de mancare mexican.

Kofteburger

De asemenea, in restaurantele din aceasta tara sunt oferite si "McFalafel". Preparatele exotice de la McDonald's includ si burgerul "The Prosperity Burger", un sandwich disponibil in restaurante doar in preajma anului nou chinezesc, bineinteles in China. In Thailanda, McDonald's serveste clientilor sai sandwich-ul "Samurai Pork Burger", care se spune ca are origini misterioase.

In Japonia McDonald's s-a adaptat necesitatii consumatorilor de mancaruri mai ciudate si vinde burgeri cu creveti care poarta denumirea de "Ebi Filet-O".

Ebi Filet-O

Restaurantele McDonald's din Singapore servesc poate cel mai ciudat tip de sandwich din lume. Aici pot fi cumparati burgeri "McRice", compusi din doua felii de orez expandat care au la mijloc piept de pui.

Nici in Canada McDonald's nu a intarziat sa se adapteze la cererile consumatorilor si a inventat "McLobster", un sandwich cu homar.

McLobster

Olanda serveste alt tip de burger cu denumire si compozitie ciudata, oferind cumparatorilor "McKroket". In Franta de la restaurantele McDonald's se pot cumpara "Croque Mc Do", un fel de sandwich cu sunca presata si cascaval.

#produse McDonlads, #specialitati McDonalds, #sandvisuri ciudate , #Specialitati