City Break la Sibiu: Descopera gastronomia de toamna-iarna specific transilvaneana

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 00:00
3025 citiri
City Break la Sibiu: Descopera gastronomia de toamna-iarna specific transilvaneana
Foto: Reky Travel & Events

Turistii romani sunt asteptati doua zile la Sibiu, sa guste produse locale, preparate traditionale reinterpretate si sa asculte povestea lor.

Cina in cetate, eveniment la care se va gati cu produse de sezon din regiune, se va desfasura intr-o locatie deosebita din centrul istoric al Sibiului, iar povestea meniului va fi legata de locul de desfasurare a cinei.

"La CulinART, legam meniul si produsele locale de o anumita tema din arta locala. COOLinar va consta intr-o iesire in zapada pentru servirea unui bufet cu specialitati locale, de sezon, in jurul unui foc de tabara", spun reprezentantii Reky Travel & Events, care impreuna cu Asociatia My Transylvania organizeaza evenimente de cultura gastronomica inedite in orasul Sibiu.

"Dupa un an imbelsugat in evenimente de cultura gastronomica, iesiri in natura in satele sud-transilvanene si o prima editie a unui festival (Transilvania Gastronomica - Food Culture Festival), ne propunem sa nu intrerupem sezonul gastronomic, asa cum se intampla de obicei.

Am conceput o serie de evenimente de toamna si iarna in locatii deosebite din zona istorica a orasului Sibiu, dar si un bufet in jurul focului afara, in zapada", spun organizatorii, intr-un comunicat remis Business24.

#City Break Sibiu, #Sibiu culinar , #Bucataria traditionala