Cofetaria Art Dessert, nascuta din pasiunea pentru dulce

Marti, 04 Aprilie 2017, ora 17:09
8411 citiri
Cofetaria Art Dessert, nascuta din pasiunea pentru dulce

Orice persoana identifica inca din copilarie ce anume ar vrea sa se vada facand pentru tot restul vietii. Unii nu dispun de posibilitatea de a munci in domeniul visat, insa cei ce lucreaza din placere afirma ca asta este unul dintre cele mai importante aspecte din viata lor.

Cu totii stim cat de importanta este reteta succesului: sa adaugam un strop de pasiune in orice activitate realizam. Si daca tot veni vorba de retete, nu putem sa nu amintim ca arta culinara, in mod definitoriu, trebuie creata cu dragoste pentru acest domeniu.

Un bun exemplu este cofetaria Art Dessert. De ce spun asta? Ei bine, in mod sigur ati gustat din delicatesele realizate in aceasta locatie, sau cel putin ati auzit de gusturile aromate si deosebite ale produselor.

Fondatoarea acestei cofetarii populare este nimeni altcineva decat Irina Elena Apostol, care se bucura de titlul Master Cake Decorator & Senior Trainer.

Ce este atat de impresionant la creatoarea celor mai delicioase prajituri si torturi? Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul cofetariei, dar si in cel al decorarii produselor dulci, aceasta afirma ca fara pasiune, nu se naste absolut nimic deosebit.

Pentru a depasi "normalul" si a atinge cele mai inalte performante in arta culinara a dulciurilor, exista doar o singura reteta compusa din doua ingrediente: pasiune si dragoste pentru prajituri.

Nu sunt deloc putini cei ce se bucura de maiestria Irinei de a realiza cele mai creative si inovative dulciuri. Un alt secret de-al sau, pe care cu greu l-a dezvaluit, este acela ca retele dupa care se ghideaza in crearea celor mai savuroase produse sunt retetele familiei sale. Bineinteles, nu oricine poate sa transforme cateva randuri scrise intr-o adevarata arta.

De asemenea, Irina Apostol afirma ca este nevoie de multa munca pentru a atinge performante uluitoare. De exemplu, in cofetaria Art Dessert, orice idee poate deveni o capodopera, atat timp cat se investeste dorinta de a obtine cele mai bune rezultate. Acesta este principalul motiv pentru care, personal, a obtinut numeroase diplome de specializare si perfectionare in confectionarea, modelarea si decorarea prajiturilor.

Asadar, faimoasa creatoare a celor mai gustoase si aromate produse a castigat Premiul I GastroPan pentru Tortul anului 2013 si 2014. Acest titlu nu a fost, insa, suficient, dansa castigand si Premiul de Excelenta GastroPan - Creatie artistica in pasta de zahar 2014.

De asemenea, nimeni nu poate contesta ca produsele realizate in Cofetaria Art Dessert schimba in totalitate definitia deserturilor, acest lucru fiind sustinut si de performanta: Locul 1 la sectiunea "Gust" de la Maratonul cofetariilor, organizat de Callebaut si Marathon Distribution - 2015.

Unele persoane sunt nascute pentru a trai in bucatarie! De aceea, Irina Apostol isi doreste sa ofere din intelepciunea sa, dar si din numeroasele sale secrete, tuturor celor pasionati de crearea deserturilor. Asadar, a urmat cu dedicare si a absolvit cu succes cursurile de calificare ca Formator. Acest titlu ii ofera Irinei posibilitatea de a invata toti doritorii de atingerea performantelor similare in arta cofetariei, prin organizarea numeroaselor sesiuni de training.

In ceea ce priveste sustinerea de cursuri in acest profil pentru toti cei interesati de a invata de la o adevarata experta in cofetarie, trebuie amintit faptul ca Irina Apostol a fost aleasa in anul 2015 Ambasador Modecor in Romania - aceasta fiind una dintre cele mai mari companii producatoare de ustensile, decoruri si materii prime destinate cofetariei, cu ai carei reprezentanti urmeaza sa desfasoare sesiuni de training, ce vor consta in prezentarea inovatiilor, dar si a produselor acestora de top.

Un alt aspect important de avut in vedere este acela ca Irina Apostol se afla mereu in permanenta formare. Chiar daca a obtinut cele mai inalte distinctii in arta deserturilor, considera ca mereu se poate mai bine. Dovada vie a acestui fapt consta in produsele din galantare prezente in cofetaria Art Dessert, care sunt din ce in ce mai aromate si savuroase.

Dupa cum observam si pe site-ul acestei locatii de vis pentru amatorii de dulce, adevarata carte de vizita a Irinei Apostol este portofoliul sau de torturi si deserturi.

Prin urmare, orice persoana interesata de a gusta mirobolantele prajituri realizate de Cofetaria Art Dessert, poate cu usurinta sa acceseze pagina online artdessert.ro, sau sa petreaca timp de calitate in cadrul locatiei fizice.

De asemenea, cei care doresc sa se bucure indeaproape de experienta Irinei Apostol in arta dulciurilor pot sa foloseasca datele de contact mentionate pe site-ul web pentru a se inscrie la traininguri.

#Cofetaria Art Dessert, #Irina Apostol Art Dessert , #Cofetarii