Coniacul lui Napoleon, in varianta Courvoisier. Ai toate motivele sa sarbatoresti

Sambata, 08 Februarie 2014, ora 00:00
2866 citiri
Coniacul lui Napoleon, in varianta Courvoisier. Ai toate motivele sa sarbatoresti

Courvoisier iti propune sa sarbatoresti intrarea in Noul An Chinezesc, aflat sub simbolul Calului, in 2014, cu un coniac in editie limitata "L'Essence Year of the Horse".

Aceasta editie speciala Courvoisier vine intr-un decantor din cristal Baccarat gravat cu imaginea lui Napoleon calare si este imbracat intr-o husa din piele naturala moale de culoare maro.

Fiind coniacul lui Napoleon, decantorul are un dop de cristal inspirat din designul inelului cu sigiliu pe care Napoleon l-a oferit comandantilor armatei sale pentru actele nobile de putere si curaj.

Acest coniac premium este mostenirea lasata de cel de-al cincilea Master Blender Courvoisier, Jean-Marc Olivier, si este rezultatul unor combinari de exceptie intre arome rafinate si cele mai rare "eau-de-vie" din pivnitele seculare Courvoisier Paradis.

Coniacul are note de lemn de sandal si frunze de tutun, urmate de caramel, marzipan si miere din flori de munte. In aceasta sticla de L'Essence vei simti si arome intense de lemn dulce, pruna uscata si caise, intreaga simfonie fiind incoronata de un parfum floral delicat. Poti servi L'Essence cu gheata, racit sau la temperatura camerei.

L'Essence de Courvoisier Year of the Horse a fost lansat intr-o editie limitata de 1.000 de exemplare in intreaga lume. Un aeroport mentionat chiar in promovarea produsului este cel Changi din Singapore. Pretul este de 3.500 de dolari si se comercializeaza inca de la 1 februarie 2014.

Sursa: Extravaganzi

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Courvoisier Year of the Horse, #coniac Napoleon Courvoisier, #coniac editie limitata , #Specialitati