Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Culinar > Cafenele
A   A   A

De unde achizitionam cafea pentru la birou

De unde achizitionam cafea pentru la birou
Foto: CC0 Creative Commons
Exista replici care sustin ca parasirea biroului si luarea unei pauze de la munca pentru cateva minute pentru a prepara o ceasca de cafea buna poate aduce multe beneficii. Pentru noi personal, dar si pentru munca noastra.
Mai precis, un grup de cercetatori din cadrul Universitatii din Copenhaga, condus de Doctorul Pernille Strobaek, a publicat "Let's Have a Cup of Coffee! Coffee and Coping Communities at Work", un articol care identifica pauza de cafea ca fiind unul dintre cei mai importanti factori la locul de munca.

Asa ca, de unde putem achizitiona cea mai buna cafea pentru la birou?

La Cafelim gasim capsule si cafea boabe Lavazza pentru toate gusturile. Cafelim asigura diversitatea produselor, pentru ca acest aspect este urmarit de catre consumatorii de cafea. Pe langa diversitate, Cafelim asigura prospetime, arome si nivel de prajire.

Asa cum afirma Giuseppe Verdi, cafeaua este balsam pentru inima si spirit.
Primul beneficiu care reiese din consumul de cafea este bunastarea fizica si psihica. Nimeni nu poate sa lucreze non-stop pentru o perioada prea lunga, fara sa fie catusi de putin obosit: relaxarea pentru cateva momente ne ofera intr-adevar un impuls si ne ajuta sa ne revigoram, astfel incat sa putem trece prin acele momente de inertie, pe care le suferim in fiecare zi.

Cafea pentru la birou

Cafelim este magazinul de cafea care se mandreste prin bogatia si calitatea tipurilor de cafea, una dintre cele mai cunoscute si apreciate fiind cafeaua Lavazza. Caffe crema, forte sau espresso, Lavazza este numai buna pentru munca, deoarece ne intampina cu avantajul diversitatii, incat le poate fi pe plac tuturor colegilor.

Cel mai important aspect al pauzei de cafea, care este prea adesea ignorat, este beneficiul castigat din socializare. Mergand la o discutie cu colegii de munca, savurand o ceasca de cafea Lavazza, incurajeaza crearea de grupuri mici. Aceasta permite aprofundarea cunostintelor existente, dar mai ales permite crearea unor noi relatii, a unui mediu de lucru calm si relaxat. Acest lucru este si mai important daca suntem cel mai nou membru in firma.

Cafea Lavazza calitativa si proaspata gasim numai la Cafelim, magazinul de cafea si cialde (monodoze cafea), unde gasim calitate maxima la preturi minime.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 17 Octombrie 2018, ora 12:38
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 1854 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor