Facedrink, bautura sociala, de vanzare pe Amazon

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 09:57
1828 citiri
Facedrink, bautura sociala, de vanzare pe Amazon

Un american a creat "bautura sociala", altfel numita si Facedrink. Pana cand Mark Zuckerberg il da in judecata pentru asocierea cu numele celebrei retele de socializare Facebook, produsul poate fi cumparat de pe Amazon pentru 18 dolari/sticla.

"Iti da energie sociala. Iti ofera gustul prieteniei," este modul in care isi face reclama bautura. Producatorul, pe nume Barry Moustapha, a imbuteliat bautura intr-o sticla care imprumuta nuanta de albastru a Facebook si care contine chiar si un "buton" pe care scrie "Add as Friend", scrie TechCrunch.

"Facedrink isi atinge telul pe care l-am dorit - sa iti ofere energia necesara pentru a fi sociabil," spune Moustapha. Utilizatorii de pe Amazon nu sunt insa de acord cu el, si au inceput sa faca glume pe seama bauturii, declarand ca ii "indeamna sa faca lucruri pe care in mod normal nu le-ar face, cum ar fi sa isi injure sefii".

Din moment ce bautura lui Moustapha nu va avea viata lunga, momentul in care ii va fi intentat proces fiind, cei mai probabil, foarte aproape, Facedrink devine un cadou inedit de Craciun pentru colectionari.

#Facedrink bautura sociala, #bautura Facebook, #mark zuckerberg , #Specialitati