Fii imprevizibil! Surprinde-ti perechea cu o cina romantica in centrul istoric din Lausanne

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 00:00
6927 citiri
Fii imprevizibil! Surprinde-ti perechea cu o cina romantica in centrul istoric din Lausanne
Foto: Extravaganzi

Primavara e pe val, asa ca nu e nimic mai firesc decat sa dai semne evidente de romantism fata de jumatatea ta si nu cred ca exista o dovada mai buna de dragoste decat o floare, un pahar de sampanie si o cina romantica.

De aceasta data insa, poti plusa cu un decor senzational asigurat de centrul istoric din Lausanne si refugiul-separeu pentru cupluri plasat chiar pe artera Rue Du Grand-Chene, mentioneaza Extravaganzi.

Pachetul Krug Carnozet a fost conceput de casa de vinuri Krug si hotelul Lausanne Palace si se refera la degustarea unei sampanii Krug in prezenta persoanei iubite, cu trei meniuri de exceptie puse la dispozitie de bucatarii restaurantului din hotel: un meniu tapas recomandat de Chef Edgar, o selectie sushi facuta de maestri bucatari ai hotelului sau fondue cu trufe negre.

Numai ca, spre surprinderea voastra, niciunul dintre aceste feluri nu va fi servit in restaurantul hotelului, ci intr-un separeu elegant din lemn si sticla plasat chiar in fata intrarii in Lausanne Palace.

Oferta facuta de hotelierii elvetieni nu va dura prea mult insa, asa ca ar fi bine sa te grabesti, dupa mijlocul lunii aprilie aceasta nu mai este valabila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#experiente culinare Elvetia, #sampanie Krug, #sejur Lausanne, #cina romantica Lausanne , #Bucataria internationala