Flaming Heart, in editie limitata: Un nou sortiment de whisky pe gustul tau

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 00:00
3029 citiri
Flaming Heart, in editie limitata: Un nou sortiment de whisky pe gustul tau

Compass Box Whisky Co. lanseaza cea de-a patra editie a sortimentului Flaming Heart, la doi ani dupa editia precedenta. Acest whisky in editie limitata nu trebuie sa lipseasca din barul tau, daca ai ocazia sa ajungi in tarile in care si-a anuntat deja prezenta.

Doar 9.147 de sticle au fost produse, iar ele vor ajunge pe piata inainte de sezonul sarbatorilor de iarna, lansarea internationala urmand sa aiba loc pe 3 octombrie.

"Momentan, bautura nu va fi exportata in Romania. Din pacate, doritorii vor putea sa cumpere sticlele doar din afara tarii. Flaming Heart va fi disponibil in SUA, Marea Britanie, Franta, Germania, Olanda, Elvetia, Rusia, Danemarca, Suedia, Africa de Sud, Canada si alte cateva tari", a declarat pentru Business24 Chris Maybin, reprezentant al Compass Box Whisky Company.

Daca ajungi in Statele Unite ale Americii, vei putea cumpara o sticla de Flaming Heart pentru 115 dolari, in Marea Britanie cu 83 de lire sterline, iar in restul tarilor europene pretul sau va fi de 100 de euro.

"Aceasta e sortimentul de whisky de care sunt cel mai mandru. Din cate stiu, nu exista un alt scotch asemanator. Niciunul nu combina aroma fumului de turba cu notele dulci in acest mod", spune John Glaser, producatorul bauturii.

Bautura imbina arome puternice, luxoase, de fum, vanilie si condimente.

"Pentru aceasta editie am incercat sa pastram stilul versiunii din 2010, dar am adaugat totusi elemente pentru a crea o bautura mai complexa", afirma producatorul. El povesteste ca a creat o combinatie de whisky Clynelish, maturat in butoaie de stejar american, cu whisky afumat si alte sortimente maturate in stejar frantuzesc, la care a adaugat scotch maturat in butoaie din lemn de xerex.

"Acest whisky a fost inspirat de o melodie rock. Se potriveste, poate, mai ales ca muzica rock a fost asociata mereu cu rebeliunea impotriva normelor sociale, asa cum despre compania noastra s-a spus mereu ca este o reactie impotriva productiei 'traditionale' de scotch. Ne place sa credem ca atitudinea noastra reflecta etosul mestesugului - imbunatatirea creatiei de whisky doar de dragul evolutiei. Flaming Heart este un exemplu ideal al acestei abordari", a spus Glaser.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#whisky colectie, #sortimente colectie whisky, #sortimente whisky , #Specialitati