Rudolf, renul cu nas rubiniu - delicatesa surpriza pentru un Craciun de poveste

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 00:00
2793 citiri
Rudolf, renul cu nas rubiniu - delicatesa surpriza pentru un Craciun de poveste
Foto: Very First To

Nu te alarma! Nu e vorba sa servesti o friptura de ren la masa de Craciun, ci doar sa degusti o delicioasa tarta "Rudolf the Ruby-Nose Reindeer" decorata in cel mai extravagant mod pe care ti-l puteai imagina.

Tartele "Rudolf" poarta in loc de nas cate un rubin elegant slefuit, fiind nu doar o extravaganta, ci si o buna investitie. Delicatesele de lux au iesit din mainile talentatului patiser Georgia Green si sunt vandute doar prin intermediul site-ului Very First To.

Bijuterii culinare

Ideea de a crea o tarta impodobita cu pietre pretioase le apartine celor de la Very First To si reprezinta un unicat in lumea cofetarilor-patiseri.

La fel de surprinsa de idee s-a atrata si Georgia Green. "De-a lungul timpului mi s-a mai cerut sa gatesc prajituri neobisnuite, dar nicio creatie nu a fost atat de remarcabila.

In vreme ce sunt sigura ca rubinele vor ramane in memoria tuturor mesenilor, sper ca si ingredientele folosite la prajitura vor lasa o amintire placuta", a marturisit aceasta.

Rubinele perfect slefuite si tratate la caldura pot fi ulterior aranjate in montura dorita chiar de catre bijuterii care coopereaza cu Very First To.

Pretul unei tarte este de 676 de euro, iar rubinele sunt perfect evidentiate de expunerea lor in centrul prajiturii. "Ma indoiesc ca nasul lui Rudolf a fost vreodata atat de stralucitor", s-a exprimat Marcel Knobil, fondator al Very First To.

Un set de sase tarte ajunge sa coste 3.846 de euro, dar poti spune ca masa de Craciun din casa ta n-a mai fost niciodata atat de bogata.

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tarte Georgia Green, #desert Craciun, #prajituri pietre pretioase, #tarta Rudolf Ruby Nose , #Cofetarii