Savureaza o bautura cu aspect revolutionar: Gik, vinul albastru al Spaniei

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 00:00
7466 citiri
Savureaza o bautura cu aspect revolutionar: Gik, vinul albastru al Spaniei
Foto: Gik Blue

Poti sa-ti surprinzi oaspetii care iti vor calca pragul casei de Paste sau cu alte ocazii cu una dintre cele mai interesante bauturi lansate in ultima vreme pe piata: Gik, vinul albastru.

Gik face deja furori in Japonia, Mexic, Statele Unite, Marea Britanie, Spania, Grecia, Germania sau Olanda si este un companion perfect al unor feluri clasice de mancare, potrivit Extravaganzi.

"Gik reprezinta partea inovativa a vietii, pentru ca asa suntem noi! Credem in rebeliunea creativa, construim noi lucruri, rupem legatura cu trecutul si ne construim viitorul.

Nu am avut niciodata un birou fix, internetul si casuta noastra de mail sunt sediul nostru real. Noi suntem Gik si vom schimba lumea!", anunta creatorii originalului vin.

Vinul Gik este ingredientul perfect pentru o petrecere originala si distractiva. Cu siguranta, amicii tai vor fi uimiti sa deguste un vin albastru cu buchet distinct si un arome usor fructate.

Creatia apartine unui grup de tineri antreprenori din Bierzo, provincia Leon, din nord-vestul Spaniei. Gik este creat dintr-un amestec de struguri rosii si albi in care se adauga pigmenti naturali extrasi din fructe de padure.

Pentru realizarea primului vin albastru din lume, cei sase tineri au lucrat vreme de doi ani in colaborare cu Universitatea Tarii Bascilor si cu Azti Tecnalia, Departamentul pentru Siguranta Alimentelor din regiune.

Vinul trebuie usor racit inainte de servire si se potriveste de minune cu sushi, nachos, tzatziki, paste carbonara sau somon fume.

Moda vinului albastru a prins atat de bine incat mai multe podgorii de renume din Spania au acceptat sa produca originala bautura creata de cei sase vizionari si sa o vanda retailerilor internationali prin intermediul site-ului gestionat de acestia.

#vin albastru, #vin spaniol GIK, #bauturi originale , #Vinuri