Un producator romanesc face senzatie la primul festival dedicat vinului rose, la Cannes

Vineri, 09 Februarie 2018, ora 13:31
5574 citiri
Un producator romanesc face senzatie la primul festival dedicat vinului rose, la Cannes
Foto: GRAMMA Wines la Cannes

In perioada 7 - 9 februarie, la Cannes, are loc la Pink Rose Festival, primul festival profesionist dedicat in exclusivitate vinului rose.

Producatorul romanesc de vin GRAMMA participa la acest festival ce ofera oportunitatea intalnirilor personalizate dintre producatori si importatori de vin rose din intreaga lume, pentru a facilita cat mai multor iubitori de vin o gama complexa de optiuni.

Pink Rose Festival se desfasoara chiar la Palais des Festivals si este destinat exclusiv profesionistilor din domeniu.

Evenimentul faciliteaza intalnirile B2B prestabilite, bine targetate, dintre producatorii international de vinuri rose si cumparatorii din intreaga lume (Canada, Statele Unite ale Americii, Estonia, Coreea de Sud, Italia, Franta, Spania, Germania si multe alte tari).

Odata ajuns la Palat, fiecare producator de vin primeste o lista cu intalnirile sale prestabilite, intalniri in care trebuie sa impresioneze distribuitorii cu vinul sau.

"Vinurile de calitate sunt cartea noastra de vizita, iar recunoasterea internationala nu face decat sa ne bucure. Ne-am dorit dintotdeauna sa defilam cu povestile vinurilor noastre, iar faptul ca avem aceasta oportunitate chiar la Cannes este o mare bucurie pentru noi.

Unde vara aici are loc Festivalul de Film, iarna ne bucuram de aceasta atmosfera frumoasa si de conversatii nascute la un pahar de vin. Stim ca vinurile noastre sunt bune si ne dorim sa impresionam cat mai multi distribuitori, pentru a reprezenta Romania cu aceasta licoare pe cat mai multe piete internationale", a declarat Marian Olteanu, director general GRAMMA Wines.

Incurajarea consumului de vinuri de calitate, produse in Romania, devine un trend de care se bucura intreaga comunitate a pasionatilor de vin rose.

Despre GRAMMA Wines

GRAMMA Wines este una dintre companiile importante producatoare de vinuri premium, din nord-estul Romaniei. Cu o cifra de afaceri de peste 250.000 euro pe an, adica echivalentul a peste 50.000 de sticle, compania vinde atat la noi in tara, cat si peste hotare. Miza producatorului este pe calitate in detrimentul cantitatii, tocmai de aceea produce editii limitate pentru fiecare sortiment de vin din portofoliu.

Anual sunt puse in vanzare circa 11 sortimente diferite, pentru fiecare dintre acestea fiind produse intre aproximativ 3.000 si 9.000 de sticle. Dintre acestea, cel mai bine vandut este vinul Aligote, soi din care sunt produse 6.400 de sticle anual.

#vin rose romanesc, #festival vin rose Cannes, #Pink Rose Festival , #Vinuri de colectie