Depozitele in criptomonede, faci bani nefacand nimic

Miercuri, 17 Martie 2021, ora 08:30
973 citiri
Depozitele in criptomonede, faci bani nefacand nimic
Foto: Pexels.com

In mod deloc ciudat, de cat au aparut criptomonedele au aparut si depozitele in criptomonede. Desi depozit de criptomonede este impropriu spus, denumirea pentru aceasta actiune fiind "staking".

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum sa faci bani din depozitat criptomonede.

Operatiunea este folosita pentru toate criptomonedele, pentru a verifica tranzactiile si pentru a sprijini reteaua unei anumite monede virtuale. In schimbul mentinerii critomonedelor vei primi o anumita dobanda, daca-i putem spune asa.

Sunt foarte multe platforme care ofera acest serviciu, si, cu cat ai mai multe monede virtuale cu atat venitul pasiv din acestea este mai mare. Unele au formule de calcul destul de dificile prin care se ajunge la cat vei primi anual, dar cert este ca ai de castigat.

Partea buna este ca nu vei primi bani, moneda emisa de guvern, ci tot criptomonede. Sunt unele platforme care pot oferi si dobanzi de pana la 10% pentru pastrarea criptomonedelor in conturile sau portofelele lor.

Depozitarea criptomonedelor se poate face individual sau in grup (den. - pool staking) pentru validarea unui fragment din retea, iar in acest al doilea caz castigurile sunt si mai mari.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.

De ce sa tii cont cand retragi sume mari din cont sau depozit

Economisirea in euro: ce alegem, titluri de stat sau depozite bancare?

La ce dobanzi trebuie sa fii atent pentru cardul de credit

Ce venituri iti ia in considerare banca pentru un credit ...citeste mai departe despre "Depozitele in criptomonede, faci bani nefacand nimic" pe Ziare.com

#depozite criptomonede, #staking pool , #Stiri Depozite