Academia de Studii Economice din Bucuresti - Oportunitatea unei cariere de succes. Admiterea la programele universitare de licenta, septembrie 2020

Joi, 03 Septembrie 2020, ora 19:44
938 citiri
Academia de Studii Economice din Bucuresti - Oportunitatea unei cariere de succes. Admiterea la programele universitare de licenta, septembrie 2020

Esti absolvent de liceu si, cu siguranta, vrei sa alegi o universitate, care sa-ti asigure, la absolvire, sanse maxime de a-ti construi o cariera frumoasa? Vrei sa ai un viitor sigur, sa-ti gasesti un loc de munca ofertant si sa devii un om de succes?

Alege un Lider si vei deveni un Lider!

Academia de Studii Economice din Bucuresti, cea mai buna universitate de profil economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, iti ofera oportunitatea de a-ti cladi un astfel de viitor si de a face parte dintr-o comunitate universitara de prestigiu, cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone. Conform QS World University Rankings 85% dintre absolventi isi gasesc de lucru in primele 6 luni de la terminarea facultatii, in domeniul studiat.

Cu o traditie centenara, Academia de Studii Economice din Bucuresti este o universitate moderna, care se adapteaza constant la cerintele economiei de piata, in stransa legatura cu cerintele mediului de afaceri. ASE este intr-o dinamica permanenta, oferind mereu noi oportunitati studentilor sai.

ASE este o universitate de cercetare avansata si educatie, bine pozitionata la nivel international, fapt atestat de ranking-urile de prestigiu. Conform celui mai recent clasament de notorietate Times Higher Education World University Rankings, editia 2021, ASE reconfirma locul I in Romania si se situeaza pe locul 601 - 800 in lume.

"Dragi candidati,

Va invit sa alegeti Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, la absolvirea careia va veti bucura de o buna insertie pe piata muncii si de un job de calitate, care sa va ofere o viata profesionala frumoasa si implinita!

Din grija pentru sanatatea voastra, desfasuram concursul de admitere integral online, pe platforma admitere.ase.ro.

Traditia si dinamica, stransa legatura cu mediul de afaceri, oportunitatile de invatare, numeroasele burse de studii, mobilitatile internationale, sunt cateva dintre argumentele pentru care Universitatea din Piata Romana constituie o optiune inspirata, sigura si de perspectiva pentru voi! Succes, dragi candidati!" prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector.

Oferta propusa de locuri pentru concursul din septembrie 2020, la invatamantul cu frecventa, la distanta si cu frecventa redusa, poate fi consultata pe pagina web dedicata admiterii.

Inscrierile si intregul concurs de admitere se desfasoara exclusiv ONLINE, pe plat ...citeste mai departe despre "Academia de Studii Economice din Bucuresti - Oportunitatea unei cariere de succes. Admiterea la programele universitare de licenta, septembrie 2020" pe Ziare.com

#ASE, #admitere 2020, #stiinte economice, #QS World University Rankings 2020, #Bucuresti , #Stiri Educatie